Представяне на сборника „Обновяване на причините: Радой Ралин“

Център за книгата и департамент „Нова българистика“ представят сборника „Обновяване на причините: Радой Ралин“ със съставител Пламен Дойнов на 15. март 2023 г. от 17.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през февруари 2023 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ. Център за книгата организира представяния на изданията на Нов български университет, видеата могат да се гледат в едноименната фейсбук страница и в ютюб канала New Bulgarian University.

Представяне на втора част на общоуниверситетско издание „Биография на моите филми“ с автор Георги Дюлгеров

Център за книгата и департамент „Кино, реклама и шоубизнес“ представят втора част на общоуниверситетско издание „Биография на моите филми“ с автор Георги Дюлгеров на 10. март 2023 г. от 16.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

МЛАДОЖЕНЦИ С БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ЖЕСТ КЪМ НЕДОНОСЕНИТЕ БЕБЕТА
28 Февруари 2023 myPR

За шеста поредна година писателката Десислава Николова продължава благотворителната кампания „Подари щастие“ – нейната кауза е посветена на осигуряването на съвременна медицинска апаратура за лечение на недоносени бебета, чрез 100% от приходите при продажбите на книгата й „Щастлива и красива бременност като моята”.

Едно възможно начало за нови литературни пътешествия с Тодора Радева
22 Февруари 2023 myPR

След 18 години мълчание, Тодора Радева ни предлага нова доза от своята „прецизна, изящна, нюансирана, сложна в значенията си и едновременно внушаваща лекота проза“ (Мирела Иванова).

Представяне на юридически издания на Нов български университет

Център за книгата и департамент „Право“ отправят покана за участие в представяне на „Юридическо списание на НБУ“, Годишник на департамент „Право“ и сборник „Тридесет години България в Съвета на Европа – върховенството на правото, демокрация, права на човека“ със съставител Веселин Вучков на 24. февруари 2023 г. от 15.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Представяне на романа „Дневник на артиста“ от Албена Стамболова

На 22. февруари 2023 г. от 18.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще се проведе представяне на романа „Дневник на артиста“ от Албена Стамболова.