Олга Клисурова представя книгата „Цвят от глухарче“ във Варна
7 Август 2018 Аз чета

Олга Клисурова е канила десетки писатели на разговор в родната си Стара Загора като председателка на сдружението с нестопанска цел „Пътуващите книги на Стара Загора". Е, време е да застане от другата страна на микрофона и да бъде интервюираният автор!

Новата книга на Нуша Роянова „Жабчето Жо“ с премиера първо във Варна
19 Юли 2018 myPR

Още един малък герой се включи в семейството на героите на варненската писателка Нуша Роянова и издателство „Дъбови листа“.

Книгата "Заветът" на Кубрат чисти лъжите в българската история
6 Юли 2018 myPR

Премиерата е на 9 юли в галерия Класика

Слави Трифонов забърка в Скандал книгата на Патриция Кирилова
29 Юни 2018 myPR

"О(У)чебник за мъже" откри летния сезон в София

„Безусловна вярност" на Джеймс Коми за лидерството и силата на институциите е вече в книжарниците
28 Юни 2018 myPR

Eдна различна мемоарна книга, разискваща теми от най-високо политическо ниво, вече е на българския книжен пазар. Издателство Locus добавя в библиотеката си Carpe Diem „Безусловна вярност", написана от бившия директор на ФБР Джеймс Коми. С подзаглавие „Истина, лъжи и лидерство" изданието се насочва много сериозно и към това, което е нужно на един ръководител, за да успее да изгради добър екип в среда на постоянен стрес и сериозен обществен интерес.

„Жабчето Жо“ – нова картинна книга от Нуша Роянова
22 Юни 2018 myPR

Най-новата картинна книга за деца на издателство „Дъбови листа“ – „Жабчето Жо“, ще се появи по книжарниците от 22 юни. Текстът и илюстрациите са изцяло дело на талантливата българска писателка и художничка Нуша Роянова, автор на поредицата за кучето Джак и котето Ема.

Автоимунните заболявания се лекуват чрез цялостна промяна
21 Юни 2018 3CON

На 20 юни от 19 часа в Park Center, София, издателство „Вдъхновения“ представи новата си книга, плод на дългогодишна работа в проучването на автоимунните заболявания. Книгата „Автоимунен палео протокол“ на американския автор Сара Балантайн, PhD, провокира интереса на хора, водещи дългогодишна борба с автоимунно заболяване. Събитието приветства повече от сто гости.