Излезе от печат „Курс по криминалистика“ на проф. д.ю.н Йонко Кунчев

Излезе от печат дългоочакваният първи том на „Курс по криминалистика“ на проф. д.ю.н. Йонко Кунчев – декан на Юридическия факултет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” и ръководител на магистърската програма „Съдебни експертизи“ в университета.

Мотовете на Радостина Николова оживяват на театралната сцена
22 Януари 2020 myPR

Вълнуващи експерименти очароваха децата на премиерата на “Вълшебникът се смее последен”

Реалните проблеми намират решение в книгата „Детска академия за добри обноски“
20 Януари 2020 myPR

Как да се запознаваме така, че да направим добро първо впечатление и да печелим приятели показа експертът по социален и международен бизнес етикет Невена Басарова на открит урок по добри обноски.

Мотски приключения на премиерата на „Вълшебникът се смее последен”
17 Януари 2020 myPR

Дългоочакваната четвърта част на най-четената детска поредица за 2019 г. в Столична библиотека "Приключенията на мотовете" ще бъде представена на 21 януари (вторник) от 18:30 ч. в "+това" (София, ул. "Марин Дринов" 30"). На премиерата на „Вълшебникът се смее последен" (изд. „Мармот") ще присъстват авторите Радостина Николова и Андрей Михов, а вълшебническо участие ще вземе Златина Димитрова от "Корпус за бързо гърмене".

Каматa връчи Златната топка на Татяна Лолова
23 Декември 2019 myPR

Голямата българска актриса Татяна Лолова поздрави лично Христо Стоичков за празниците и пожела на всички присъстващи на неговата среща с автограф щастлива и усмихната 2020 година.

Христо Стоичков се среща с почитатели в навечерието на Коледа
20 Декември 2019 myPR

Навършват се 25 години откакто Камата спечели Златната топка