Представяне на „Психоанализа в ерата на терапии, основани на доказателства: Клинични и изследователски перспективи“ от Светослав Савов

Център за книгата и департамент „Когнитивна наука и психология“ представят „Психоанализа в ерата на терапии, основани на доказателства: Клинични и изследователски перспективи“ с автор Светослав Савов на 4. януари 2023 г. от 10.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Читателски клуб на НБУ: Разговор за „Портокал с часовников механизъм“ от Антъни Бърджес

Център за книгата и департамент „Нова българистика“ отправят покана за среща на Читателския клуб на тема „Разговор за „Портокал с часовников механизъм“ от Антъни Бърджес“ на 21. декември 2022 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Представяне на книгата „Круша златуша“ от Емил Коралов и даряване на книги, подходящи за работа с деца и възрастни с дислексия

На 21 декември 2022 (сряда) от 14:00 ч. в книжарницата на Нов български университет ще бъде представена книгата „Круша златуша“ от Емил Коралов. Събитието е организирано от Център за книгата, Център за подкрепа на студенти със СОП и Център за терапия на комуникативни и емоционално-поведенчески нарушения.

Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през ноември 2022 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ. Център за книгата организира представяния на изданията на Нов български университет, видеата могат да се гледат в едноименната фейсбук страница и в ютюб канала New Bulgarian University.

Премиера на книгата „Периодика и литература: Книга за сп. „Златорог“ (1920 – 1943)“

НБУ в ЦЕНТЪРа, Институт за литература към БАН и издателски център „Боян Пенев“ представят книгата „Периодика и литература. Книга за сп. „Златорог“ (1920 – 1943)“ с автори: Богомил Попов, Елизария Рускова, Елка Константинова, Мариета Иванова-Гиргинова, Надежда Александрова, Пенка Ватова на 12 декември от 18.00 ч.
Събитието ще се състои в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ на ул. „Г.С. Раковски“ 191Б и е с дискутанти проф. Михаил Неделчев и доц. д-р Елка Трайкова, а модератор е доц. д-р Мариета Иванова-Гиргинова.

Представяне на учебно издание „Въведение в морската биология. кратък курс“ от Даниела Пиларска и Стоян Лазаров

Център за книгата и департамент „Природни науки“ представят учебно издание „Въведение в морската биология. кратък курс“ от Даниела Пиларска и Стоян Лазаров на 12 декември 2022 г. от 16.20 ч. в книжарницата на Нов български университет.

Careershow