Топ 10 най-продавани книги на Издателството на Нов български университет за ноември 2020 г.

Първата част на учебника по български език за чужденци „Здравейте“ е най-продаваната книга на Издателството на Нов български университет през месец ноември 2020 г.

“Албум с истории” - съзвездие от емоционални полароиди от Андонис Георгиу
3 Декември 2020 myPR

Една от забележителните творби на съвременната кипърска литература “Албум с истории” от Андонис Георгиу идва на български език от издателство ICU.

Виртуално представяне на „Управление на работодателската марка през XXI век: възможности и ограничения“

Център за книгата представя виртуално „Управление на работодателската марка през XXI век: възможности и ограничения“ с автор гл. ас. д-р Мария Иванова на 17. ноември 2020 г. от 13.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

“Туут и Пъдъл” от Холи Хоби - книга за приятелството, което надмогва разстоянията
12 Ноември 2020 myPR

Популярната писателка и илюстраторка се завръща на български с луксозна картинна книга

Топ 10 най-продавани книги на Издателството на Нов български университет за октомври 2020 г.

Първата част на учебника по български език за чужденци „Здравейте“ е най-продаваната книга на Издателството на Нов български университет през месец октомври 2020 г. Вижте как изглежда топ 10 на най-купуваните книги през изминалия месец:

Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“

Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ със своята книга, предназначена за всички читатели, които се интересуват от здравословно хранене и хармоничен живот.

Упражнения по етикет за повече емпатия при децата
19 Октомври 2020 myPR

Учат ли се емоционалната интелигентност и емпатията? Да, и то в най-ранна детска възраст, твърди експертът по етикет Невена Басарова, основател на Първа детска академия за добри обноски.