Биографичната книга на Матю Пери излиза на български език през ноември
26 Юли 2022 STEAM Net Ltd

Звездата от „Приятели“ разказва за живота си в „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“

„Другата ръка” от Крис Клийв - поглед през очите на другия
25 Юли 2022 myPR

В разгара на лятото издателство ICU ще зарадва почитателите на британската литература с второ издание на „Другата ръка” от Крис Клийв.

„НБУ в ЦЕНТЪРа“ отбелязва рождението на Александър Дюма-баща

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отбелязва 220 годишнината от рождението на един от най-четените френски писатели в света Александър Дюма-баща (1802-1870).

ФУТБОЛЪТ: ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ОТБОРИ, ПРАВИЛА, ПЪРВЕНСТВА, ТАКТИКИ
15 Юли 2022 myPR

Най-всеобхватната енциклопедия на тема футбол вече е в книжарниците. По повод Световното първенство 2022 издателство Книгомания пусна на пазара луксозно издание от 400 страници и с твърди корици „Футболът: енциклопедия. Отбори, правила, първенства, тактики“. Стилният том, от една страна, е добър справочник за резултати и информация за всички най-важни мачове от световни и континентални първенства, за отбори и техните треньори и мениджъри.

Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през юни 2022 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ.

Ютубърът Емил Конрад с кулинарен дебют - "Хаос в кухнята"
7 Юли 2022 INFLUENCER.BG

Хаосът в кухнята вече никога няма да бъде същият, защото Емил Конрад направи своя кулинарен дебют и издаде първата си книга с любими рецепти - “Хаос в кухнята”.

Читателски клуб за ученици: Какво да прочета това лято: 2, 3, 4 и 5 клас

Център за книгата на Нов български университет отправя покана към учениците от 2, 3, 4 и 5 клас и техните родители за среща на 4. юли от 16.00 ч. в зоната със сините столчета в библиотеката на първи етаж в Нов български университет.