Излиза дългоочакваната нова книга на Даян Шаер „Да откраднеш сърцето на Дявола“
5 Декември 2018 myPR

След броени дни на книжния пазар предстои да се появи новият завладяващ роман на българосирийската авторка Даян Шаер – „Да откраднеш сърцето на Дявола“.

„Твоята най-силна година“ най-после настъпи!
4 Декември 2018 myPR

„Твоята най-силна година“ от Майкъл Хаят е най-новото допълнение към библиотека Locus Spiritualis, която ни помага да се погрижим за нашето самоусъвършенстване.

Максим Асенов дава “7 решения, които ще променят живота ви сега” в новата си книга
3 Декември 2018 PRoPR Agency

Най-младата звезда на българското протестантство Максим Асенов има “7 решения, които ще променят живота ви сега” и ще ги представи на 7-и декември, в 7 часа вечерта, в литературен клуб “Перото”.

Библията на търговеца „Всичко може да се договори“ с ново издание
29 Ноември 2018 myPR

Издателство „Locus“ допълни каталога на своята библиотека Carpe Diem с ново издание на невероятната книга „Всичко може да се договори“ от Гевин Кенеди.

„Оттатък рая“ от Сали Кослоу: Книга за непознатата любов на Фицджералд и един последен роман(с)
29 Ноември 2018 myPR

Бурната пагубна любов между Франсис Скот Фицджералд и съпругата му Зелда е обезсмъртена в стотици хиляди статии, филми и романи.

"Дневникът на един (татко) звероукротител" е най-забавният поглед към бащинството
22 Ноември 2018 myPR

Имало едно време... Така започват приказките. В "живия живот" обаче историите започват със автобусен билет и неизяснени планове за бъдещето.

Готови ли сте да говорим за "Десет женски изневери"?
20 Ноември 2018 myPR

Сборникът с разкази „Десет женски изневери“ от Катя Антонова е най-новата книга на издателство „Будлея“, която говори открито за тема, често заклеймявана в обществото.