„Христо Стоичков. Историята” излиза в Полша в края на ноември
5 Ноември 2019 myPR

Една година след излизането на „Христо Стоичков. Историята" (изд. „Софтпрес") вече е факт и първото чуждоезиково издание на култовата биография.

Романът "Нормални хора" се превръща в сериал
1 Ноември 2019 myPR

Стрийминг платформата Hulu подготвя сериал по романа "Нормални хора" от Сали Руни, съобщава Vanity Fair. Той ще се състои от 12 епизода от по 30 минути, а премиерата ще е през 2020 година.

„Истории от 90-те“ - живот между носталгията и надеждата
31 Октомври 2019 myPR

Точно 30 години след рухването на Берлинската стена, издателство ICU ни предоставя възможността да прочетем един сборник, който е посветен на щурото десетилетие на 90-те в България.

“За Коледа ще си бъда у дома” от обичаната от милиони деца по света Холи Хоби - вече и в България
28 Октомври 2019 myPR

Има една вълшебна дума, която действа на деца и възрастни по магичен начин - моментално ни кара да се чувстваме по-уютно, изпълва ни с надежда и обич.

Близо 200 VIP гости на премиерата на “Ана” от Мануела Драганова
28 Октомври 2019 myPR

“Животът е какъвто си го направиш!”, твърди Мануела Драганова. И ако можем да съдим по официалната премиера на дебютния ѝ роман “Ана” (изд. "Сиела"), бъдещето на героинята ѝ е изпълнено с бляскав оптимизъм.

Седем успели дами ще представят българското издание на „Моята история“ от Мишел Обама
28 Октомври 2019 myPR

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама е една от най-вдъхновяващите жени на планетата. Нейната автобиография „Моята история“ (изд. „Софтпрес“) се превърна в световен бестселър, преведен на 44 езика с общ тираж от над осем милиона и половина копия.

Поетичната есен настъпва с "Октомври" от Елин Рахнев
15 Октомври 2019 myPR

След като стихосбирките "Канела" и "Зелда" предизвикаха въодушевление сред читатели от няколко поколения, издателство ICU посреща и тази есен с произведение на поета, драматург и режисьор Елин Рахнев.