Представяне на „Интегрирано управление в туристическите комплекси“ от Теодора Ризова

Център за книгата отправя покана за участие в онлайн представянето на „Интегрирано управление в туристическите комплекси“ от Теодора Ризова на 1. март 2021 г. от 14.30 ч. в Zoom и Facebook Live.

Концентричните окръжности на живота в “Правек и други времена” от нобелистката Олга Токарчук
25 Февруари 2021 myPR

Най-завладяващият роман на носителката на Нобелова награда за литература Олга Токарчук – “Правек и други времена” – излиза на български език в преработения и обновен превод на Георги Кръстев и с впечатляваща корица на Таня Минчева/Kontur Creative.

Децата правят първи стъпки в света на музиката с помагалото “Музиката и седемте ноти”
15 Февруари 2021 myPR

“Музиката и седемте ноти” е помагало за най-малките, които правят първите си стъпки в музиката, написано от музикалния преподавател Диана Карайотова и певицата Антоанела Петрова. Илюстрирано от българската художничка и автор на детски книги Нуша Роянова, то е най-новото заглавие в каталога на издателство “Дъбови листа”.

"Смокинята" – универсален разказ за конвулсиите на душата от Горан Войнович
10 Февруари 2021 myPR

Словенският режисьор, сценарист, поет и писател Горан Войнович се завръща на български език с романа "Смокинята", отново от издателство ICU.

“Какво е любовта?” е красива детска валентинка от издателство „Рибка“
4 Февруари 2021 myPR

Оригинално илюстрираната книга е първото заглавие на издателството за 2021 г., готово да зарадва онези, които обичате – и деца, и възрастни – в навечерието на Св. Валентин.

Топ 10 най-продавани книги на Издателството на Нов български университет за януари 2021 г.

Първата част на учебника по български език за чужденци „Здравейте“ е най-продаваната книга на Издателството на Нов български университет през месец януари 2021 г.

Публикуван е вторият том от Курса по криминалистика на проф. д.ю.н. Йонко Кунчев

Излезе от печат вторият том на „Курс по криминалистика” на проф. д.ю.н. Йонко Кунчев – декан на Юридическия факултет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” и ръководител на магистърската програма „Съдебни експертизи“ в университета.