Стоичков представи биографията си пред над 2000 българи за ден в Чикаго
7 Май 2019 myPR

Легендарният български футболист Христо Стоичков представи официалната си биография „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с Владимир Памуков, пред стотици представители на българската общност в Чикаго.

Премиерата на английското издание на стихосбирката „Втора кожа" 
3 Май 2019 myPR

Премиерата на английското издание на стихосбирката „Втора кожа" от Катерина Стойкова ще се състои на 6 май в Carnegie Center for Literacy and Learning – точно десет години след премиерата на първата книга на авторката, при това на същото място.

„Убийството е всичко“ от Антъни Хоровиц - блестящ роман на прага на реалността
24 Април 2019 myPR

Британският писател, удостоен с Ордена на Британската империя за заслуги към литературата - Антъни Хоровиц - се завръща с нов криминален роман, който ще промени представите ви за художествена литература.

„Софтпрес“ е българският издател на „Моята история“, превърналата се в световен бестселър №1 автобиография на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама
17 Април 2019 myPR

Горди сме да споделим, че „Софтпрес“ е българският издател на „Моята история“ – превърналата се в световен бестселър автобиография на Мишел Обама.

„Плажът на мечтите“ от Серхио Бамбарен разговаря със сърцето на читателя
17 Април 2019 myPR

Книгата е приятел, който е до нас и в най-щастливите, и в най-мрачните часове на душата ни.

Ценно изследване за консумативна култура

Сборник „Approaching consumer culture: global flows and local contexts“ е дарен на Библиотеката на Нов български университет неотдавна от доц. д-р Евгения Кръстева- Благоева, която е и негов съставител

„Карта към теб“ от Дж. П. Монингър вдъхва смелост да се отклоним от пътя, за да намерим себе си
4 Април 2019 myPR

Да притежаваме карта към живота на мечтите ни може и да звучи чудесно. Дали обаче като се втурнем право напред, без да поглеждаме встрани, няма да пропуснем безценни гледки?