“Какво е любовта?” е красива детска валентинка от издателство „Рибка“
4 Февруари 2021 myPR

Оригинално илюстрираната книга е първото заглавие на издателството за 2021 г., готово да зарадва онези, които обичате – и деца, и възрастни – в навечерието на Св. Валентин.

Публикуван е вторият том от Курса по криминалистика на проф. д.ю.н. Йонко Кунчев

Излезе от печат вторият том на „Курс по криминалистика” на проф. д.ю.н. Йонко Кунчев – декан на Юридическия факултет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” и ръководител на магистърската програма „Съдебни експертизи“ в университета.

Сборникът на „Умници гладници“ вече е във всички училища в България
12 Януари 2021 myPR

5000 броя са предоставени на началните учители на територията на цялата страна

Топ 10 най-продавани книги на Издателството на Нов български университет за декември 2020 г.

„Русия : Една история на страна без история“ от Евгений Дайнов е най-продаваната книга на Издателството на Нов български университет през месец декември 2020 г.

Продължението на „Пловдив Fantasy пътеводител“ е вече факт!
11 Декември 2020 Антон Петров

Година и половина след изключително успешния Fantasy пътеводител на Пловдив създателите му представят ново издание, в което градът под тепетата отново е историческа сцена на реални и неслучили се истории и разкази за световни личности, превърнали айляка в начин на живот

Представяне на „Българската мечта – позитивната концепция“ със съставител и научен редактор доц. д-р Димитър Панайотов

Център за книгата и департамент „Администрация и управление“ представят „Българската мечта – позитивната концепция“ със съставител и научен редактор доц. д-р Димитър Панайотов на 15. декември 2020 г. от 14.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

"На смелите се прощава" от Крис Клийв - елегия за любовта във време на война
8 Декември 2020 myPR

За трети път издателство ICU дава възможност на българските читатели да се докоснат до роман на брилянтния британски писател и журналист Крис Клийв. След успеха на "Възпламеняване" и "Другата ръка", отново в превод на Невена Дишлиева-Кръстева, "На смелите се прощава" пренася читателите от утрото на невинността в тихата привечер на прошката.