Инспектор Гамаш разкрива една „Красива мистерия“ на фона на грегориански псалми
19 Декември 2018 myPR

"В този уединен манастир се сливаха естественото и ръкотворното. Покой и гняв, тишина и песни. Гилбертинците и Инквизицията."

Детектив Дейв Гърни се завръща с още по-провокативен случай в „Запали реката“ от Джон Вердън
17 Декември 2018 myPR

Шестата книга от поредицата за брилянтния детектив Гърни е вече по книжарниците. „Запали реката“ е истински хитов трилър с интелигентен и актуален сюжет от автора, когото New York Times нарича истински майстор.

Премиерата на новия български IT роман “Водната кула“ ще бъде на 13 декември
10 Декември 2018 myPR

Премиерата на романа "Водната кула" ще срещне автора Диана Петрова с нейните почитатели и с любителите на новия за българската балетристика жанр ИТ роман, на фаталния 13-ти декември.

„Не събирай деца и папагали на едно място“ – един от съветите от премиерата на „Дневникът на един (татко) звероукротител“ от Калоян Явашев
10 Декември 2018 myPR

Софийската премиера на „Дневникът на един (татко) звероукротител“ от Калоян Явашев премина в забавна атмосфера на 7 декември в „:PM Club“.

Христо Стоичков показва Златната топка и биографията си в 5 града през декември
6 Декември 2018 myPR

До края на седмицата нови 20 000 копия от „Христо Стоичков. Историята“ ще бъдат в книжарниците и големите търговски вериги

Хитовата биография „Христо Стоичков. Историята" посреща феновете преди дербито ЦСКА–Лудогорец
6 Декември 2018 myPR

Хитовата биография на единствения българин, носител на „Златната топка", Христо Стоичков, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков, ще посреща феновете преди дербито между лидерите в Първа професионална футболна лига Лудогорец и ЦСКА в четвъртък.

Романът „Водната кула" на Диана Петрова е вече на книжния пазар
5 Декември 2018 myPR

Дългоочакваният IT роман на един от най-успешните съвременни автори, Диана Петрова е вече на пазара. "Водната кула" е поредното творческо предизвикателство на авторката на бестселъра "Мъдри приказки" и на първата книга с български приказки за осиновени деца "Двойната планета".