Константина Живова и “Малката мечтателка” с премиера в “Перото”
17 Май 2021 myPR

Новата книга “Малката мечтателка в бонбонения град” на Константина Живова, очаква своята премиера на живо. Книгата ще бъде представена в Литературен клуб “Перото” в НДК на 22-ри май, събота, от 10 часа със свободен вход.

УХТ представя поезията на първокурсничка в навечерието на 24 май

Авторката е студентка в първи курс в специалност „Хранене и туризъм“. Завършила е Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника и е насочена да продължи образованието си в УХТ от учителката си Донка Николова.

“Просто Мат” - поглед зад затворената врата на “Просто любов” от Джесика Парк
13 Май 2021 myPR

“Просто Мат” е втората книга в поредицата “Просто любов” на американската писателка Джесика Парк, автор на обичаната “180 секунди”.

Най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през април 2021 г. Вижте как изглежда класацията:

Първото издание на „Книги за смет” е този уикенд в пет града в страната
12 Май 2021 myPR

Този уикенд е първото издание за годината на кампанията „Книги за смет“. Плевен, Велико Търново и Стара Загора ще посрещнат инициативата тази събота, 15 май, от 10 до 13 ч.

Бягството към себе си в „Годината на бягствата” от носителя на Европейската награда за литература Санджив Сахота
10 Май 2021 myPR

Невероятно амбициозен и безкрайно човечен литературен епос се появи на българския книжен пазар благодарение на издателство ICU.

Писателката Десислава Николова дарява медицинска апаратура на спешния център в Симитли
26 Март 2021 myPR

На 27 март 2021 г. в 11:30 ч. българската писателка Десислава Николова ще направи дарение на спешния център в Симитли. Авторката развива благотворителна дейност, изцяло посветена на недоносените бебета и през годините успява да закупи апаратура за девет неонатологични отделения в страната.