Детектив Дейв Гърни се завръща с още по-провокативен случай в „Запали реката“ от Джон Вердън
17 Декември 2018 myPR

Шестата книга от поредицата за брилянтния детектив Гърни е вече по книжарниците. „Запали реката“ е истински хитов трилър с интелигентен и актуален сюжет от автора, когото New York Times нарича истински майстор.

„Не събирай деца и папагали на едно място“ – един от съветите от премиерата на „Дневникът на един (татко) звероукротител“ от Калоян Явашев
10 Декември 2018 myPR

Софийската премиера на „Дневникът на един (татко) звероукротител“ от Калоян Явашев премина в забавна атмосфера на 7 декември в „:PM Club“.

Христо Стоичков показва Златната топка и биографията си в 5 града през декември
6 Декември 2018 myPR

До края на седмицата нови 20 000 копия от „Христо Стоичков. Историята“ ще бъдат в книжарниците и големите търговски вериги

Хитовата биография „Христо Стоичков. Историята" посреща феновете преди дербито ЦСКА–Лудогорец
6 Декември 2018 myPR

Хитовата биография на единствения българин, носител на „Златната топка", Христо Стоичков, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков, ще посреща феновете преди дербито между лидерите в Първа професионална футболна лига Лудогорец и ЦСКА в четвъртък.

Романът „Водната кула" на Диана Петрова е вече на книжния пазар
5 Декември 2018 myPR

Дългоочакваният IT роман на един от най-успешните съвременни автори, Диана Петрова е вече на пазара. "Водната кула" е поредното творческо предизвикателство на авторката на бестселъра "Мъдри приказки" и на първата книга с български приказки за осиновени деца "Двойната планета".

Излиза дългоочакваната нова книга на Даян Шаер „Да откраднеш сърцето на Дявола“
5 Декември 2018 myPR

След броени дни на книжния пазар предстои да се появи новият завладяващ роман на българосирийската авторка Даян Шаер – „Да откраднеш сърцето на Дявола“.

„Твоята най-силна година“ най-после настъпи!
4 Декември 2018 myPR

„Твоята най-силна година“ от Майкъл Хаят е най-новото допълнение към библиотека Locus Spiritualis, която ни помага да се погрижим за нашето самоусъвършенстване.