Варненският свободен университет издава новата книга на проф. арх. Ян Геел. Авторът ще я представи във Варна на 5 март 2020 г.

Световноизвестният датски архитект и урбанист проф. Ян Геел ще представи във Варна новата си книга. Визитата е по покана на ВСУ „Черноризец Храбър“, който издава „Как да изследваме градския живот“ на български език

Над 300 деца от Разград разговаряха с писателката Нуша Роянова
13 Февруари 2020 myPR

Детската писателка и художничка Нуша Роянова гостува на над 300 ученици от първи, втори и трети клас на ОУ "Васил Левски" в Разград, за да им разкаже как се създава книга.

Излезе от печат „Курс по криминалистика“ на проф. д.ю.н Йонко Кунчев

Излезе от печат дългоочакваният първи том на „Курс по криминалистика“ на проф. д.ю.н. Йонко Кунчев – декан на Юридическия факултет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” и ръководител на магистърската програма „Съдебни експертизи“ в университета.

Мотовете на Радостина Николова оживяват на театралната сцена
22 Януари 2020 myPR

Вълнуващи експерименти очароваха децата на премиерата на “Вълшебникът се смее последен”

Реалните проблеми намират решение в книгата „Детска академия за добри обноски“
20 Януари 2020 myPR

Как да се запознаваме така, че да направим добро първо впечатление и да печелим приятели показа експертът по социален и международен бизнес етикет Невена Басарова на открит урок по добри обноски.

Мотски приключения на премиерата на „Вълшебникът се смее последен”
17 Януари 2020 myPR

Дългоочакваната четвърта част на най-четената детска поредица за 2019 г. в Столична библиотека "Приключенията на мотовете" ще бъде представена на 21 януари (вторник) от 18:30 ч. в "+това" (София, ул. "Марин Дринов" 30"). На премиерата на „Вълшебникът се смее последен" (изд. „Мармот") ще присъстват авторите Радостина Николова и Андрей Михов, а вълшебническо участие ще вземе Златина Димитрова от "Корпус за бързо гърмене".