Приказните герои оживяха на премиерата на първата книга на актрисата Мира Котева

Заедно с премиерата на първата си книга, актрисата отпразнува и своя 29-и рожден ден

Арт, музика и вълшебства Ви очакват на нестандартната премиера на първата книга на актрисата Мира Котева „Приказки с Мира“

Арт, музика и вълшебства на необикновеното представяне на книгата за пораснали деца на актрисата Мира Котева - „Приказки с Мира“

Записки от селската кръчма - Българското село е живо и ражда своите истории и геори
23 Юни 2021 ИЛЧЕВСКИ

Книга с натурални описания на събития, които действително са се случили. Нищо в тези истории не е преиначавано и разкрасявано. Животът е най-големият сценарист!

Актрисата Мира Котева издаде първата си книга "Приказки с Мира"

Сюжетът разглежда в дълбочина чувствата и мислите на герои от популярни класически приказки

„Книги за смет” продължава и този уикенд в Пловдив, София, Бургас и Кюстендил
1 Юни 2021 myPR

Близо седем тона бяха събрани и рециклирани в майското издание на „Книги за смет“. Велико Търново поведе с 2100 кг., следвано от Варна с 1640 кг., Русе – 1100 кг., Стара Загора – 880 кг. и Плевен – 730 кг. Събраните отпадъци са сортирани и рециклирани от Eкопак България, които предоставят и жълтите контейнери.

Представяне на монографията „Прокурорският надзор: произход, развитие, функции“

Център за книгата и департамент „Право“ представят монографията „Прокурорският надзор: произход, развитие, функции“ с автор Светослав П. Велчев, под научната редакция на проф. д-р Веселин Вучков, поредица „Българско юридическо наследство“ на 3. юни 2021 г. от 16.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.