Новини на агенция

Откриха магазин за ПОС терминали в подкрепа на малките бизнеси
4 Юни 2018 Purple PR Ltd.

На 29 Май 2018 г. с официален коктейл отвори врати първият магазин за ПОС терминали и услуги, дело на европейска компания за картови разплащания, спечелила доверието на над 50 000 търговци в Европа.

Първият магазин за ПОС терминали отваря врати в София. Шеф Манчев и видни софийски ресторанти са сред поканените.
21 Май 2018 Purple PR Ltd.

Европейска фирма за картови разплащания официално отваря първия си физически магазин в София на бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър.

Картови плащания за всеки бизнес: Магазин за ПОС терминали отваря врати в София
21 Май 2018 Purple PR Ltd.

На коктейла по откриването са поканени ключови клиенти на компанията в България като шеф Иван Манчев, ресторанти Дивака, Чичоне Панини Бар & Бейкъри, ресторанти Бодега и др., както и потенциални клиенти и партньори.

СТАНИ ПРОМОУТЪР НА PURPLE PR!
7 Септември 2015 Purple PR Ltd.

Лилавото е любимият ти цвят? Обичаш да общуваш, да се забавляваш и да излизаш на нови места? Стани един от нас!

Purple PR Ltd. стана на 2 години
5 Септември 2015 Purple PR Ltd.

ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ НАШИЯ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН!!!
Благодарим за доверието и подкрепата на нашите клиенти, които можем да наречем и приятели!

“Snglfe: Дигитална графика и илюстрации”– Kinnarps България и Purple PR с коктейл за откриването на първата за сезона изложба
29 Октомври 2014 Purple PR Ltd.

“Snglfe: Дигитална графика и илюстрации”– Kinnarps България и Purple PR с коктейл за откриването на първата за сезона изложба с гост автор Костадин Стоилов (Snglfe)

“ Среща на север, среща на юг - Спомени от пътешествията на мисълта“ – Kinnarps България и Purple PR с коктейл за откриването на трета изложба с гост автор от Истанбул – Павлина Маркова Копано
5 Юни 2014 Purple PR Ltd.

На изискан коктейл в showroom-a на офис мебели Kinnarps, със съдействието на рекламна и PR агенция Purple PR, ще бъде представена изложбата на Павлина Маркова Копано - “Среща на север, среща на юг - Спомени от пътешествията на мисълта“.