Новини на агенция

Д-р Ангел Енчев - Пластична хирургия Симетрия
20 Февруари 2014 ИнфоЖокер

Автобиография на Д-р Ангел Енчев, водещ специалист по пластични операции, естетични интервенции нa лице, гърди и тяло. Клиника Симетрия е основана от Доктор Енчев, клиника за пластична хирургия и хирургия при наднормено тегло.

Историята на минижупа
20 Февруари 2014 ИнфоЖокер

Каква е историята на минижупа, влиянието върху модата и информация за модните дизайнери, въвели миниполите в модата и облеклото на жените. Новини от Модна къща Лита.

Изложение Абитуриенти 2014 с участието на Модна къща Лита
20 Февруари 2014 ИнфоЖокер

Изложение Абитуриенти 2014 ще се проведе от 26 февруари до 2 март в Национален музей Земята и Хората в София. Модна къща Лита ще участва с около 100 модела абитуриентски рокли от най-новата си колекция бални рокли .

Изневяра ли е виртуалният секс
11 Февруари 2014 ИнфоЖокер

Изневяра ли е виртуалният секс, какво е всъщност, предателство или просто забавление? 51% от анкетираните отговорили, че сексът онлайн си е чиста изневяра, въпреки че във виртуалното пространство не се стига до физическа интимност.

Истински бум на пластичната хирургия сред мъжетe в Италия
5 Февруари 2014 ИнфоЖокер

Има истински бум на пластичната хирургия сред мъжетe в Италия, а и в целия свят. Търсени са пластични интервенции и козметични операции на нос, пластика на ханша, корема, бедрата.

Седемте тайни на флирта - Трикове за дамите и поведението им, спрямо мъжете
4 Февруари 2014 ИнфоЖокер

Седемте тайни на флирта и трикове за дамите и поведението им, спрямо мъжете. За да задържиш мъжа не е достатъчно, и дори не е необходимо, да висиш непрекъснато във фитнеса и да се мъчиш нон стоп с диети.

Защо да използваме Виртуален офис
4 Февруари 2014 ИнфоЖокер

Виртуален офис е подходяща услуга да имаме добре организиран офис. Тази услуга покрива водене на кореспонденция и архив, подготвяне договори, организиране на бизнес срещи, провеждане на рекламни кампании, IT поддръжка.