Новини на агенция

KidsMall отвори нов магазин в Македония
22 Август 2014 КИДСМОЛ ООД

KidsMall отвори нов магазин в столицата на Македония - Скопие. В магазина ще се предлагат много добро качество маркови детски дрехи, внос от САЩ.

Нова лятна промоция – 20% намаление на всички летни стоки в магазините на KidsMall
20 Юли 2014 КИДСМОЛ ООД

Всеки родител иска най-доброто за децата си и това е напълно нормално, но въпреки това понякога е трудно да закупите едновременно качествени и стилни дрешки за вашите палавници.

KidsMall отворя нови осем магазина
4 Юни 2014 КИДСМОЛ ООД

Вече можете да посетите и магазините на KidsMall.bg в страната в следните градове - Шумен, Добрич, Сливен, Сандански, Разград, Враца, Русе и Стара Загора.

KidsMall отвори 3 нови магазина във Варна, Пловдив и Ямбол
19 Май 2014 КИДСМОЛ ООД

Освен в морската столица, детски дрехи от KidsMall можете да закупите в следните градове – София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Пазарджик, Велико Търново и Велинград.

Нов KidsMall магазин в Бургас
2 Декември 2013 КИДСМОЛ ООД

Наскоро бе открит и новия им магазин в гр. Бургас под наслов - "Ако Вие не дойдете, KidsMall ще дойде при Вас, а сега с магазин и в БУРГАС!", като новината бе публикувана в официалната им Фейсбук страницата.

По-изгодни цени и нов магазин от KidsMall.bg
22 Октомври 2013 КИДСМОЛ ООД

Нови, много изгодни цени и нов магазин от KidsMall.bg. Качествените маркови детски дрехи от световно известните марки са на ваше разположение. Нека децата да са модерни без това да се отразява на финансите ви.