Новини на агенция

Официалното становище на Банка Пиреос в отговор на публикация от днес във в.”Капитал Daily”

Днес беше публикувана статия в „Капитал Daily” от г-н Христо Съйнов, базирана вурху материал, който е публикуван в „Ройтерс” един ден по-рано.

Банка Пиреос с дългосрочна стратегия за развитие на младите специалисти в България

За шеста поредна година Банка Пиреос провежда стажантска програма за студенти, като част от стратегията на Банката за създаване на благоприятна среда за развитието и задържането на младите специалисти в България.

БАНКА ПИРЕОС ПОДКРЕПЯ МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС С НОВ КРЕДИТЕН ПРОДУКТ

Банка Пиреос България създаде нов кредитен продукт „ПИРЕОС БИЗНЕС ПЛЮС”, който ще улесни достъпа на малки и средни предприятия до финансови средства чрез кредит за оборотен капитал или за инвестиционни цели.

НОВ ДЕПОЗИТ ОТ БАНКА ПИРЕОС С ИЗПЛАЩАНЕ НА ЛИХВАТА ПО ИЗБОР НА КЛИЕНТА

Банка Пиреос България стартира предлагането на нов депозит с гъвкаво изплащане на лихвата, за да посрещне максимално индивидуалните нужди и предпочитания на своите клиенти.

5 МИЛИОНА ЕВРО ПРЕДОСТАВЯ БАНКА ПИРЕОС ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС
10 Октомври 2011 Банка Пиреос България

Сумата е предназначена за предоставяне на заеми на малки и средни фирми и e резултат от подписано споразумение между ББР и германската KFW за целево подпомагане на бизнеса.

ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ПО ДЕПОЗИТИ И ТОМБОЛА С НАГРАДИ ОТ БАНКА ПИРЕОС ПРЕЗ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ
29 Септември 2011 Банка Пиреос България

По повод Световния ден на спестовността – 31 октомври, Банка Пиреос България стартира кампания “Месец на спестовността”.

ОБЩО 1149 УЧАСТНИЦИ БЯХА ВКЛЮЧЕНИ В ПРОЕКТ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА РЕАЛИЗИРАН ОТ БАНКА ПИРЕОС С ПОДКРЕПАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СОЦИАЛЕН ФОНД
28 Септември 2011 Банка Пиреос България

Банка Пиреос приключи успешно своя проект за обучение на персонала - "Повишаване на ефективността и производителността на служителите на Банка Пиреос България АД".