Новини на агенция

Стартира партньорство между Ситибанк България и фондация „За Нашите Деца” в подкрепа на приемната грижа

Стартира партньорство между Ситибанк България и фондация „За Нашите Деца”, което цели да осигури приемна грижа и сигурна семейна среда за поне 12 деца през 2016 г.

ЦОП „За деца и родители”- Пловдив изнася безплатна лекция за бъдещи и настоящи родители

Екипът на Център за обществена подкрепа „За деца и родители”- Пловдив и Многопрофилна болница за активно лечение- Пловдив Ви канят на среща-демонстрация за първите грижи за новороденото.

Фондация "За Нашите Деца" търси хора за подготовка на голямо събитие

Фондация "За Нашите Деца" търси отговорни, позитивни и мотивирани хора, които да станат част от подготовката на най-голямото ни събитие - Вечер на добродетелите 2015.

LR Global Kids Fund в подкрепа на децата в Семейната къща на фондация “За Нашите Деца”

LR Global Kids Fund и фондация “За Нашите Деца” отново обединяват своите усилия в подкрепа на децата в Семейна къща, за да могат те да растат сред обич и подкрепа и да развиват своя пълен потенциал.

Правото на семейство се обсъжда във Варна

Събитието е под надслов „Правата на децата са наша грижа“ и в него ще вземат участие деца и представители на медиите, бизнеса, неправителствените организации и местната власт.

Правото на семейство се обсъжда в Благоевград

Правото на детето на семейство се обсъжда на кръгла маса в Благоевград. В събитието ще вземат участие деца и представители на медиите, бизнеса, неправителствените организации и местната власт.

Над 8000 лв. дари Postbank Business Run 2015 на фондация „За Нашите Деца“

8040 лв. дариха участниците в щафетното състезание Postbank Business Run 2015 на фондация „За Нашите Деца“. Събитието е с благотворителна цел и се организира от Спортен клуб „Бегач“ с подкрепата на Пощенска банка.