Новини на агенция

Подаръци за Коледа: история, традиции, идеи
3 Ноември 2022 Съни 7 Еоод

Коледа е най-вълшебният, светъл и жизнеутвърждаващ празник. На голяма семейна маса ще се съберат всички поколения, а под елхата ще се появят купища подаръци в ярки опаковки. Но чудили ли сте се как е започнала традицията да се подаряват подаръци на Коледа? И като цяло, кой измисли този приятен ритуал - да давате и получавате подаръци? Как се появиха коледните подаръци? Дори примитивният човек с неговия примитивен начин на живот е разбрал, че разположението на жената може да бъде получено чрез подаръци. Взех мамут, поставих луксозна мечешка кожа в краката й - и тя е готова да премине през живота с вас. А боговете покровители са по-благосклонни, ако редовно ги умилостивявате. Така че можем уверено да кажем, че традицията да даваме подаръци дойде при нас от каменната ера.

Аутсорсингът на счетоводство не е за всеки!
30 Септември 2022 Съни 7 Еоод

Защо аутсорсингът на счетоводството не е за всеки?

Решения за бизнеса. Практиката показва, че при подобна нужда от счетоводство, логиката и подходът за решаване на проблемите с поддържането на счетоводство и данъчно счетоводство за много представители на малкия и среден бизнес е коренно различен. Ето няколко портрета на съвременни бизнесмени в реалностите на България.

Какво е SEO оптимизация на уебсайт?
13 Септември 2022 Съни 7 Еоод

SEO (Search Engine Optimization, оптимизация за търсачки) е цялостна разработка и популяризиране на уебсайт за достигане на първа позиция в резултатите от търсачките (SERP) за избрани заявки с цел увеличаване на трафика и допълнително генериране на приходи.

Какви са резултатите от търсенето днес?
СЕО оптимизация на сайт или как работи SEO?

Как да изберем офис осветление?
10 Септември 2022 Съни 7 Еоод

Стандарти за офис осветление

Основният, основен момент - светлината в офис помещенията трябва да отговаря на редица доста строги стандарти и изисквания. Те трябва да включват:

Осветеност. Този параметър определя яркостта на светлината: тя се счита за стойността на светлинния поток в лумени на 1 m2 и се измерва в лукс (lx). Според международните стандарти работният плот се нуждае от 500 лукса. Въпреки че в други зони осветеността може да бъде намалена: например до 300 лукса в конферентна зала и 200 в архив. Необходима е корекция за естествено осветление и дейности (по-ниска за работа с компютър, по-висока за четене и рисуване и др.).

Какъв дизайн да изберете - спотове?
6 Септември 2022 Съни 7 Еоод

Кои спотове са най-добри като стил за вашата стая зависи от вас (не забравяйте за правилата за цветови комбинации). Няколко тенденции са популярни днес:

Класически. Такива модели се отличават с плавни заоблени линии и могат да имат почти пълноправен абажур. Цветовата схема обикновено включва хром или злато, мед и месинг, понякога с патина.

Видове чинии за сервиране
25 Август 2022 Съни 7 Еоод

Имаше времена, когато само аристократите се хранеха от порцеланови чинии - днес е невъзможно да си представим къща, ресторанти, хотели и други заведения за хранене без тях. Дори всяко ястие има своя собствена чиния – било то пица, паста, супа или торта.

Видове чинии. Какъв материал да избера?

10 съвета за миене на чинии от хора, които са уморени да мият чинии
7 Юли 2022 Съни 7 Еоод

Още един работен ден приключи. Уморен? Разбира се: работа, транспорт, пазаруване, чанти, пак транспорт, танци край печката, после накрая вечеря и - ето я и заслужена вечерна почивка. Най-накрая можете да издишате, да се отпуснете, да разговаряте с любимите хора, да правите това, което обичате. Да, спри! Още мръсни чинии! Е, не, мислиш, че това е достатъчно за днес.