Новини на агенция

Виенският симфоничен оркестър се мести в Брегенц за лятото
17 Юли 2022 Антон Петров

Два месеца преди да пристигне в Пловдив за своето първо гостуване в България, представителният оркестър на град Виена – Виена Симфоникер, замина за Брегенц, където започва един от най-известните фестивали за класическа музика в света.

Белослава и Веско Ешкенази са специалните гости на концерта на Влади Ампов - Графа
4 Юли 2022 Антон Петров

Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов -Графа на публиката на концерта му във Варна, като „щипка магия“ ще добавят специалните гости Белослава и Веско Ешкенази. На 15 юли летния театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица „Утре отново“, която вече омая публиката в Пловдив и Бургас.

Найден Тодоров дирижира Соня Йончева в дебюта ѝ в Япония
29 Юни 2022 Антон Петров

На 2 юли Найден Тодоров ще дирижира концерт на Соня Йончева в страната на изгряващото слънце. Звездното българско сопрано за пореден път гласува доверие на маестро Тодоров, който ще ѝ партнира в нейния дебют в Япония. Концертът в престижната зала „Бунка Кайкан“ включва любимите италиански оперни арии на Соня от Белини, Верди и Пучини.

Нестле България част от програмата „Мениджър за един ден“
14 Март 2021 Антон Петров

На 23 март тази година ученици и студенти от цялата страна ще влязат в ролята на “Мениджър за един ден”. В изцяло нова дигитална среда, участниците ще имат възможността за ден да станат част от екипа на водещи български и международни компании, сред които и Нестле България.

Български артисти предлагат Частни Онлайн Концерти
6 Март 2021 Антон Петров

Стартира нова музикална платформа, озаглавена Global Online Concerts, която предлага Частни Онлайн Концерти на различни български изпълнители към частни клиенти по цял Свят.
Услугата включва 60 минути висококачествен Онлайн Концерт на живо с избрания артист, както и възможност за разговор с изпълнителя по време на шоуто. Към всичко това се добавя и диджейско парти на DJ Dian Solo, така че клиентът да получи 2 часа ексклузивна музикална онлайн програма, която се излъчва само за него и негови приятели по света.

Mercusys® пуска на пазара нов флагман - MR70X - първият Mercusys® рутер с технология Wi-Fi 6
16 Февруари 2021 Антон Петров

Mercusys, марка, специализирана в предоставянето на мрежови устройства и аксесоари за достъп до интернет, пуска на българския пазар нов флагман рутер - MR70X, първият рутер на Mercusys с технология Wi-Fi 6. Устройството предлага Wi-Fi 6 от следващо поколение със скорости до 1,8 Gbps, 4 пъти повече свързаност и специални разширени функции на достъпна цена.

Нестле за Живей Активно! отново призовава българите да спортуват и през зимата
15 Февруари 2021 Антон Петров

Екатерина Дафовска, Александра Жекова, Евгени Иванов и ВК „Марица“ се включват в инициативата в курортен комплекс Пампорово Нестле за Живей Активно! призовава българите да спортуват и да се движат дори и през зимата, като се включат в най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот на 6 март 2021 г. в курортен комплекс Пампорово.