Новини на агенция

Нестле България част от програмата „Мениджър за един ден“
14 Март 2021 Антон Петров

На 23 март тази година ученици и студенти от цялата страна ще влязат в ролята на “Мениджър за един ден”. В изцяло нова дигитална среда, участниците ще имат възможността за ден да станат част от екипа на водещи български и международни компании, сред които и Нестле България.

Български артисти предлагат Частни Онлайн Концерти
6 Март 2021 Антон Петров

Стартира нова музикална платформа, озаглавена Global Online Concerts, която предлага Частни Онлайн Концерти на различни български изпълнители към частни клиенти по цял Свят.
Услугата включва 60 минути висококачествен Онлайн Концерт на живо с избрания артист, както и възможност за разговор с изпълнителя по време на шоуто. Към всичко това се добавя и диджейско парти на DJ Dian Solo, така че клиентът да получи 2 часа ексклузивна музикална онлайн програма, която се излъчва само за него и негови приятели по света.

Mercusys® пуска на пазара нов флагман - MR70X - първият Mercusys® рутер с технология Wi-Fi 6
16 Февруари 2021 Антон Петров

Mercusys, марка, специализирана в предоставянето на мрежови устройства и аксесоари за достъп до интернет, пуска на българския пазар нов флагман рутер - MR70X, първият рутер на Mercusys с технология Wi-Fi 6. Устройството предлага Wi-Fi 6 от следващо поколение със скорости до 1,8 Gbps, 4 пъти повече свързаност и специални разширени функции на достъпна цена.

Нестле за Живей Активно! отново призовава българите да спортуват и през зимата
15 Февруари 2021 Антон Петров

Екатерина Дафовска, Александра Жекова, Евгени Иванов и ВК „Марица“ се включват в инициативата в курортен комплекс Пампорово Нестле за Живей Активно! призовава българите да спортуват и да се движат дори и през зимата, като се включат в най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот на 6 март 2021 г. в курортен комплекс Пампорово.

Какъв подарък да избера на мъж за Свети Валентин
10 Февруари 2021 Антон Петров

Денят на влюбените е точно зад ъгъла и дами, ако губите спокойствието си, опитвайки се да решите какво да подарите на мъжа в живота си на този специален ден, ние сме тук, за да улесним малко търсенето на подаръци.

Еле с дебютна интерактивна изложба - The Human Experience Събитието ще се състои на 6 и 7 февруари в Koncept Space
8 Февруари 2021 Антон Петров

The Human Experience изследва връзката на човек със самия себе си и околния свят, чрез изкуство. Това е дебютната изложба на Еле (Елеонора Аврамова), по време на която ще бъдат представени над 200 нейни творби, включващи фотографии, снимки от личен архив, авторски текстове, скици, арт инсталация и късометражен филм.

Софийската филхармония пуска билети за генералната репетиция на Максим Венгеров
4 Февруари 2021 Антон Петров

Поради големия интерес към концерта на Максим Венгеров и след любезното му съгласие , Софийската филхармония пуска билети за генералната репетиция на 11 февруари oт 11 часа. Цената на билетите е 20 лева.