Новини на агенция

Стартира третото издание на конкурса за ефективни вътрешни комуникации в Европа – Grapevine Awards
16 Май 2013 Apeiron Academy

От 2013г. наградите Grapevine отварят врати за международно участие с нови категории и специални отличия.

Участвай в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012! В търсене на идеалната баня, Ideal Standard търси най-добрите дизайнерски решения.
18 Декември 2012 Apeiron Academy

Деветото издание на конкурса приема за участие авторски 3D проекти на бани, създадени с предлаганите от марката Ideal Standard продукти.

„Идеал Стандарт – Видима” АД отново с награда за инвестиции в зелени политики и реални резултати в опазване на околната среда.
4 Юли 2012 Apeiron Academy

Компанията беше отличена с първо място в категорията „Индустрия, производствен сектор и управление на отпадъци „ от конкурса „Най-зелени компании в България за 2011”

Спестовни, сигурни, чисти: новата колекция смесители на Ideal Standard е готова да посрещне изискванията на отговорния към околната среда потребител.
5 Юни 2012 Apeiron Academy

Един смесител за умивалник Connect Blue, който използва технологиите IdealBlue и Click, се изплаща за една година и пести до 50% от сметката за вода за години напред.

„Идеал Стандарт – Видима” АД приема студенти от 13 български и чуждестранни университети на стаж през лятото на 2011г.
4 Юли 2011 Apeiron Academy

От 5 юли за поредна година стартира стажантската програма на компанията, в която ще участват 30 студенти

Европейците отделят все повече време за себе си и за забавления в банята. Това показва първото общоевропейско проучване на Ideal Standard, което разкрива как баните са „Вдъхновени от реалния живот”.
7 Юни 2011 Apeiron Academy

Ideal Standard представи резултатите от общоевропейско потребителско проучване, които показват, че банята играе ключова роля и е напълно интегрирана в човешкото ежедневие.

Две първи награди бяха връчени в седмия поред конкурс Ideal Standard Баня на годината 2010. Победителите бяха излъчени след публична защита пред жури, медии и публика.
31 Март 2011 Apeiron Academy

Победителите са LZarchitecture с проекта “ISland” и дизайнерът Николай Булев с проекта си „Nero Gold”. Тя бяха отличени сред общо дванайсет номинирани авторски 3D проекти за бани, създадени с продуктите Ideal Standard.