Новини на агенция

Климатици Alpin, най-добрия бюджетен избор
16 Юли 2023 Термос

Историята на климатиците Alpin започва, като компания, посветена на производството на климатична и отоплителна техника за жилищни и обществени сгради...

Новата Daikin Emura. Климатик с уникален дизайн, който говори сам за себе си
27 Октомври 2022 Термос

Третото поколение Daikin Emura може да се похвали с луксозен нов дизайн, директно насочен към хора, които искат техните домашни уреди не само да изпълняват функция, но и да бъдат отражение на техния стил и естетика. Daikin Emura 3 бе удостоена с тазгодишните награди Reddot Product Design Award и iF Design Award 2022 – две от най-престижните награди за дизайн в световен мащаб, които награждават забележителна продуктова иновация.

Hitachi airHome 400 спечели престижната награда за дизайн Red Dot
2 Юли 2022 Термос

Дизайнът и функционалността се обединяват в наградения airHome 400, новия жилищен климатик на Hitachi, който печели наградата Red Dot: Продуктов дизайн 2022. Тези отличия са германска международна награда за дизайн за дизайн и концепции на продукти, марки и комуникации. airHome 400 е сред печелившите продукти, известен със своя дизайн, който отговаря на естетическите и полезни нужди на климатизацията на широк кръг потребители и множество пазари.

Запознайте се с пречиствателите на въздух Philips.
7 Ноември 2021 Термос

Обхватът на шума на пречиствателите на Philips е по-висок от този на конкурентните пречистватели... или поне така изглежда на пръв поглед. Всъщност обаче в спецификациите на производителите фигурират различни параметри – звукова мощност и звуково налягане. Проверете как работят тихите пречистватели на Philips.

Топ 5 въздухопрезчистватели
18 Юли 2021 Термос

По-голяма част от времето си съвременният човек прекарва в затворени помещения – на работното място или вкъщи. Има, разбира се, и групи хора, които работят на открито, но останалите могат да си позволят разходка или почивка навън само през свободното време.

Как да почистим климатика: ръководство в 3 лесни стъпки за тотална хигиена
24 Април 2021 Термос

При температури през лятото от над 30°C в почти цяла България и продължителна прогноза за горещо време, повечето от нас избираме да се възползваме от хладния полъх на климатика. Но внимавайте: ако климатикът не е чист, ефективността се намалява и консумацията на енергия е по-висока.

Daikin представи ново поколение премиум модели Perfera
7 Март 2021 Термос

Daikin представи новото поколение на своя премиум модел Perfera в магазини Termos. Тази година семейството на климатиците от серия Perfera се разгръща и е представено както от стенни модели, така и от вътрешни тела за подов монтаж. Новото поколение Daikin Perfera FTXM-R и FVXM-A предлагат най-високите технологии на производителя събрани на едно място.