Новини на агенция

Запознайте се с пречиствателите на въздух Philips.
7 Ноември 2021 Термос

Обхватът на шума на пречиствателите на Philips е по-висок от този на конкурентните пречистватели... или поне така изглежда на пръв поглед. Всъщност обаче в спецификациите на производителите фигурират различни параметри – звукова мощност и звуково налягане. Проверете как работят тихите пречистватели на Philips.

Топ 5 въздухопрезчистватели
18 Юли 2021 Термос

По-голяма част от времето си съвременният човек прекарва в затворени помещения – на работното място или вкъщи. Има, разбира се, и групи хора, които работят на открито, но останалите могат да си позволят разходка или почивка навън само през свободното време.

Как да почистим климатика: ръководство в 3 лесни стъпки за тотална хигиена
24 Април 2021 Термос

При температури през лятото от над 30°C в почти цяла България и продължителна прогноза за горещо време, повечето от нас избираме да се възползваме от хладния полъх на климатика. Но внимавайте: ако климатикът не е чист, ефективността се намалява и консумацията на енергия е по-висока.

Daikin представи ново поколение премиум модели Perfera
7 Март 2021 Термос

Daikin представи новото поколение на своя премиум модел Perfera в магазини Termos. Тази година семейството на климатиците от серия Perfera се разгръща и е представено както от стенни модели, така и от вътрешни тела за подов монтаж. Новото поколение Daikin Perfera FTXM-R и FVXM-A предлагат най-високите технологии на производителя събрани на едно място.

Отопление с конвектор. Какво е важно да знаем. Предимства и недостатъци.
21 Ноември 2020 Термос

Когато купувате електрически конвектор, има няколко важни фактора, които трябва да предвидите, преди да направите своя избор.

Размер на стаята
Преди да изберете модел и мощност, ще трябва да измерите размера на стаята, т.е.подовата площ в квадратни метри и височината на помещението. Ако стаята е много голяма, може да са ви необходими няколко конвектора, за да разпределите равномерно топлината между всеки източник.

Видове климатици и тяхното предназначение
29 Септември 2020 Термос

През последните години, техниката за дома предлага все повече функции и технологии, които улесесняват живота ни и създават повече комфорт. С нарастване на цените на енергията, все повече уреди акцентират върху енергийната ефективност, а отоплението на дома се превръща в приоритетна тема непосредствено преди отоплителния сезон.

Супер новина. Преди отоплителният сезон климатиците Yamato увеличиха гаранцията на 5 години
22 Септември 2020 Термос

Супер новина. Сякаш по поръчка за отоплителния сезон, климатиците Yamato ще се предлагат с 5 години гаранция за климатици закупени и монтирани до 31 декември 2020 г. Програмата е валидна за инверторните климатици стенен тип серии Alpin,...