Новини на агенция

Благотворителен пролетен бал „Роди дете в България“ събра над 21 000 лв. в полза на двойки с репрoдуктивни проблеми
21 Май 2021 Wonderland Agency

Събитието е част от националната кампания „Роди дете в България”, която цели да стимулира раждаемостта сред младите двойки.

Българска стартъп компания, СЕПА Кибер Технологии, достигна предварителна IPO оценка от 300 милиона евро според KPMG
27 Април 2021 Wonderland Agency

СЕПА Кибер Технологии, глобален доставчик на иновативни, модуларни и мащабируеми финтех и регтех решения, беше оценен на 300 милиона евро от световно признатата одиторска фирма KPMG. След първата стъпка, промяна в типа регистрация от еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) към еднолично акционерно дружество (ЕАД), българската стартъп компания, СЕПА Кибер Технологии, продължава да върви към своята цел – да бъде обявена на световната фондова борса.

Варчев Финанс избра дигитален портфейл от СЕПА Кибер Технологии, за да направи следващата крачка в своето развитие
16 Април 2021 Wonderland Agency

Българският лидер в сферата на финансовите услуги, Варчев Финанс, се обърна към СЕПА Кибер Технологии за предоставянето на персонализиран дигитален портфейл. В отговор на огромното търсене на мобилни финансови решения в цяла Европа, Варчев цели създаване на конкурентен продукт, който предлага надеждни финансови услуги, изцяло дигитализирани чрез регулаторни технологии.

Стартира второто издание на националната кампания „Роди дете в България”
9 Април 2021 Wonderland Agency

Инициативата „Роди дете в България“ помога на младите двойки да добият повече увереност и да не отлагат твърде дълго решението да станат родители

neosat предлага коледна промоция за сателитна телевизия
14 Декември 2020 Wonderland Agency

От коледната кампания могат да се възползват бъдещи и настоящи клиенти

neosat с ноемврийска промоция за доставка на сателитна телевизия с най-високо качество
9 Ноември 2020 Wonderland Agency

Промоционалната кампания е насочена към настоящи и бъдещи потребители на услугата и осигурява високо качество на достъпни цени.

Проведе се благотворителното „Кулинарно шоу сбъдва мечта“
23 Юли 2020 Wonderland Agency

Шеф Севда Димитрова, победител в Master Chef България и Фондация „Мечта за дете“, с подкрепата на Wonderland Agency организираха благотворително КУЛИНАРНО ШОУ СБЪДВА МЕЧТА в полза на двойки с репродуктивни проблеми.