Новини на агенция

За първи път в България: ELROW, най-цветното парти с дата в Арена Армеец тази пролет!
7 Декември 2019 GS-PR Bulgaria

,,Elrow” е едно от най-популярните музикални събития на световната сцена в последните 10 години. Известно с партита си на места като Amnesia Ibiza, Ushuaia и фестивала Tomorrowland, elrow далеч не е ,,просто парти”.

Първата дама на прием на Кралицата в Лондон!
6 Декември 2019 GS-PR Bulgaria

В рамките на посещението в Лондон държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще участват в прием, даван от Нейно Величество Елизабет II – кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, в чест на държавните и правителствени ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги.

Българка покори Филипините!
4 Декември 2019 GS-PR Bulgaria

Красавицата Станислава Андреева стана любимка на публиката във Филипините на 15-ото издание на престижния конкурс Miss Summer Intenational.

Мисис България Яна Средкова набира средства за възрастни двойки в нужда
3 Декември 2019 GS-PR Bulgaria

На 15 декември „Мисис България” Яна Средкова организира поредното благотворително събитие. То е под надслов “Подари вечеря на възрастен човек в нужда” и ще се проведе от 11.30 часа в столичния ресторант „Фаборже”.

Дара Екимова с първа самостоятелна песен!
3 Декември 2019 GS-PR Bulgaria

Коледната атмосфера в най-новата песен на Дара Екимова е пресъздадена, чрез обичайната за младите хора подготовка на най-вълнуващия празник в годината.

БОМБА! Стоян Рътков – скандалният адвокат с отнети права изгонен от кантората му?! Шокиращи случаи на схеми и потресаваща агресия! И НАП го погна!
2 Декември 2019 GS-PR Bulgaria

БОМБА! Стоян Рътков – скандалният адвокат с отнети права изгонен от кантората му?! Шокиращи случаи на схеми и потресаваща агресия! И НАП го погна!

Сано играе ченге в „Диви и щастливи“
1 Декември 2019 GS-PR Bulgaria

Един от любимците на родната публика- актьорът Александър Сано става ченге в новия български филм „Диви и щастливи“, който тръгва по кината от днес. В ролята на инспектор Донев, той е строг, но справедлив.