Новини на агенция

Карлсберг Груп отчита повишение на оперативната печалба с близо 11% през 2019 година
19 Февруари 2020 AMI Communications Bulgaria

Компанията регистрира 16% ръст при крафт и специалните бири и 7% ръст в сегмента на безалкохолното пиво Органичният нетен ръст на приходите на Карлсберг Груп за 2019 г. е 3.2%, показа публикуваният годишен финансов отчет на датската компания, която в България е собственик на Карлсберг България АД с пивоварните Шуменско пиво и Пиринско пиво.

Kaufland България въвежда трети официален почивен ден за всички свои служители
19 Февруари 2020 AMI Communications Bulgaria

Водещата търговска верига в България и един от най-големите работодатели в страната Kaufland въвежда трети официален почивен ден за служителите си. От 2020 година освен на Коледа, 25.12, и на Нова година, 01.01, всички служители в магазините на компанията в цялата страна и в Логистичния център на Kaufland ще почиват по време на още един официален празник – неделята на Великден.

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ беше отличен със Сребърен знак за дарителство за 2019 г.
14 Февруари 2020 AMI Communications Bulgaria

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ беше отличен със Сребърен знак за 2019-та година от Фондация „BCause” за развитието на програми за регулярно дарителство на служители си. През миналата година служителите на компанията дариха по ведомост 30 000 лева в полза на 5-те външни каузи, които те подкрепят от 2014 г. насам.

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ С НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРИ БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ БИРИ
12 Февруари 2020 AMI Communications Bulgaria

От началото на годината, Карлсберг България предлага на пазара нова безалкохолна бира – Пиринско Безалкохолно Пиво. Свежа и пивка, с приятен аромат и лека горчивина, тя притежава истински бирен вкус. Безалкохолната бира е подходяща за консумация във всеки момент от активното ежедневие – по време на обяд, при шофиране, след тренировка или винаги, когато имаме нужда от освежаване.

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ обзаведе с кухня центъра на Националната организация „Малки български хора“
30 Януари 2020 AMI Communications Bulgaria

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ подсигури специално кухненско оборудване за центъра на Националната организация „Малки  български хора“ в София. Стойността на направената безвъзмездна инвестиция е 6 550 лева и ще има ключово значение за комфорта на хората, които отсядат в центъра за лечение или обучения.

Edelman Trust Barometer 2020 разкрива нарастващо чувство за неравенство, което подкопава доверието в институциите
21 Януари 2020 AMI Communications Bulgaria

Годишното проучване Edelman Trust Barometer 2020 разкрива, че въпреки силната световна икономика и почти пълна заетост, по-голямата част от анкетираните от развитите пазари не вярват, че след пет години ще живеят по-добре.

Kaufland Service IT HUB стартира собствена IT академия
21 Януари 2020 AMI Communications Bulgaria

Kaufland Service IT HUB ще развива собствена IT академия, чрез която ще инвестира в обучението и развитието на бъдещите си кадри. Участниците, които успешно завършат академията, ще се присъединят към IT компанията на позиция Junior ABAP Developer. Плановете са следващото издание на академията да инвестира в обучението и развитието на Java Developer-и.