Новини на агенция

Плогинг РЕЗОВО
16 Септември 2021 SSol

Спортен клуб „Фар“ предлага алтернатива на тази негативна тенденция, като реализира Плогинг активност, която има за цел да покаже и демонстрира как физическата активност може да бъде в насока опазване на природата.

Прожекция на филм Здравословие
16 Септември 2021 SSol

Доказано е, че спортът има силна социална функция, може да се използва като инструмент и методика на базата на общи ценности.

Плогинг Синеморец
8 Септември 2021 SSol

Множество от дивите плажове по Българското Черноморие остават замърсени в периода Септември – Октомври, като причините за това са различни – дъждове, които отвеждат отпадъци в морето, самото морско течение, но много често причината е и прозаична – човешка намеса.

Участвали ли сте вече в някоя от инициативите "Плогинг" на СК "Фар"?
31 Август 2021 SSol

На 1-ви септември отново ще имате възможност да се включите, но този път събитието ще се състои на плаж Перла в Приморско!

Що е то социално здраве?
31 Август 2021 SSol

След няколко месечни усилия и множество събития имаме възможност да ви поканим на дискусия и прожекция. Заповядайте на 31-ви август от 19.00 ч в библиотека "П.К.Яворов" в Бургас.

Здравословен начин на живот, спорт, социално-отговорно поведение, физическа активност
30 Август 2021 SSol

Спортен клуб ФАР- Бургас реализира дейности, които са насочени към развитие на умения и компетенции за водене на здравословен начин на живот сред младежи.

Плогинг – еко джогинг
23 Август 2021 SSol

Социално, здравословно и природосъобразно. Тези три думи могат да опишат Плогинг събитието, което ще се проведе на 25.08.2021 по инициатива на Спортен клуб „Фар“ – Бургас и със съдействието на Община Царево и под патронажа на инж. Георги Лапчев, кмет на Община Царево .