Новини на агенция

БИВШ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА МАЙКРОСОФТ ГЕРМАНИЯ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ НА ТЕХНОЛОГИЧНАТА КОМПАНИЯ С БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ DIGITALL
22 Юни 2022 V+O Communication

Технологичната компания DIGITALL обяви Грегор Билер за председател на Консултативния съвет, считано от юни 2022 г. Основната цел на Билер, който има богат опит в дигиталния бизнес, ще бъде постигането на устойчив успех на компанията. DIGITALL, създадена след сливането на BULPROS и немската ec4u, се стреми да се наложи като водещ доставчик на решения за дигитална трансформация от следващо поколение в Европа.

С инвестиция от 40 млн. лева и 90 нови работни места Кaufland открива най-модерния си хипермаркет в София
22 Юни 2022 V+O Communication

С инвестиция от близо 40 млн. лева и с новооткрити 90 работни места Kaufland България открива най-модерния си хипермаркет в София. Той е в район „Младост“ и с него инвестициите в града надхвърлят 300 милиона лева.
Новият хипермаркет се намира на ул. „Околовръстен път“ 271 в „Младост-4“. Сградата е по последни екологични стандарти и ползва 100% „зелена“ енергия. Обектът е разположен на близо 5000 кв. м застроена площ, от които над 2500 кв. м – търговска. В него клиентите могат да открият несравним избор от над 18 000 свежи и качествени продукти, от които близо 5000 нехранителни стоки. С многообразие от продукти и услуги в зоната с наематели новооткритият обект надгражда One Stop Shopping концепцията на веригата, която осигурява изцяло нова атмосфера за пазаруване и превръща Kaufland в мултифункционален търговски център.

Първата “Академия за Бизнес Услуги” в страната стартира с пилотен курс в партньорство с Община Бургас
22 Юни 2022 V+O Communication

Академия за Бизнес Услуги е предназначена да подготви таланти за успешен старт или продължаване на кариерата в сектора на бизнес услугите с висока добавена стойност. Тя дава практически и специфични познания, които подготвят за работа по процеси в ключови бизнес области - финанси, счетоводство, човешки ресурси, снабдяване и др. Освен фокусирано познание в конкретното бизнес направление, Академията адресира и теми, свързани с по-задълбочено разбиране на индустрията, особеностите на работната среда, използваните инструменти за работа и факторите за успешна реализация. Визията на Академията за следващите пет години е да отключи създаването на нови работни места в цялата страна.

ADECCO GROUP ПОВИШАВА УСИЛИЯТА СИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА БЕЖАНЦИТЕ НА ПАЗАРА НА ТРУДА
20 Юни 2022 V+O Communication

Adecco Group доразработи портала си за работа за хора, бягащи от конфликта в Украйна, за да предостави обучение от световна класа, възможности за повишаване на квалификацията и за преквалификация с цел да се преодолее разликата между уменията на бежанците и това, което търсят работодателите.

Технологичният лидер Xiaomi влиза в най-голямата търговска верига у нас Kaufland
17 Юни 2022 V+O Communication

Технологичният лидер Xiaomi и най-голямата търговска верига у нас Kaufland България обявиха старта на своето сътрудничество. То е ексклузивно и дългосрочно за двете компании и ще включва поредица от атрактивни предложения. Първото от тях е за лоялните клиенти, притежатели на Kaufland Card. Водени от иновациите и от качеството на услуги и стоки, които предлагат в своите сектори, Xiaomi и Kaufland България ще осигурят на клиентите си изживявания от ново поколение. Различните съвместни кампании до края на годината ще им предложат широка гама продукти, подходящи за всеки вкус, нужда и възможности, включително и тематични продукти за първия учебен ден и Коледа.

Обичаме ги или ги мразим? GLAMI разкрива модните тенденции, които потребителите биха искали да изчезнат завинаги!
17 Юни 2022 V+O Communication

Европейци от 9 държави се превъплътиха в „модна полиция“ за един ден и посочиха стиловете, тенденциите и навиците, които всички сме опитвали поне веднъж в живота си, дори и да не си го признаваме! Повече от 27 000 посетители на GLAMI, водеща платформа за модни открития в България, Чехия, Словакия, Гърция, Румъния, Унгария, Хърватия, Словения и Испания, имаха възможността да отговорят на въпроса Кои навици и тенденции искате да изчезнaт от женските и мъжките гардероби?

DIGITALL разширява присъствието си в Европа
16 Юни 2022 V+O Communication

Технологичната компания DIGITALL (която бе създадена при сливането на BULPROS и немската ec4u) стъпва в Полша и открива нов офис във Варшава. С тази стъпка DIGITALL засилва позициите си на европейския пазар, а амбициите ѝ за новооткрития хъб в Полша са локацията да се превърне в един от най-големите центрове на компанията в Централна и Източна Европа (ЦИЕ).