Новини на агенция

Животът е кратък, купи си чантата!
13 Октомври 2021 DiKa

Тези думи са на неизвестен автор, но звучат особено актуално днес. Във време на постоянни промени и динамичен начин на живот, стилът остава онази неизменна величина, която ни дава увереност и усещане за спокойствие. Хубавите и добре подбрани аксесоари са инвестицията, която винаги си струва да направим.

Как да съчетаваме черно и бяло?
4 Октомври 2021 DiKa

Черно и бяло е класическа комбинация от цветове, която никога няма да излезе от мода. Това е емблематична цветова схема. От видяното на модния подиум стана ясно, че това е най-елегантната тенденция за есента на 2021. Двата цвята се съчетават без усилие и това винаги дава отличен резултат.

Детайли-украшения, след които всички се обръщат
24 Септември 2021 DiKa

Знаете ли, че в миналото, бродерията върху тъканите е била признак за лукс и висок статус?
Във времето, когато започнахме да ценим още повече всеки повод и специално събитие, създадохме за вас облекла с изискани декорации.

Палтата, които ще искате да носите през целия сезон
20 Септември 2021 DiKa

Когато палтата са толкова красиви, хладното време не ни плаши – очакваме го с нетърпение!

В духа на хибридното всекидневие - между хоум офис и физически пространства, силуетите са свободни, с колан, подчертаващ талията.

Време е за бизнес
7 Септември 2021 DiKa

Ако обичате усещането за възможност, което носи всеки понеделник, то завръщането през септември е вашето време. Време за бизнес, време за успех, който трябва да бъде облечен в правилните дрехи.

DiKa: 3 деним тенденции за новия сезон
1 Септември 2021 DiKa

Това, с което никога не може да сбъркате в облеклото, са чифт дънки, хубава риза и добре скроено сако. Печеливша комбинация, която преоткриваме с удоволствие в днешните времена на хибридна работа, дистанционен офис и едно цялостно завръщане към по-непринуден и неформален стил.

Шлифер за освежаване на есенния гардероб
24 Август 2021 DiKa

Шлиферът отново е сред най-желаните модни покупки за сезона, превръщайки се в нещо много повече от тенденция. Къс, двуреден, с колан и водоустойчив – структурираният му силует е най-добрата формула за стил, пригодена към спецификите на есента.