Новини на агенция

КЪСИТЕ ПАНТАЛОНИ: ЛЮБИМАТА ДРЕХА НА ЛЯТОТО
8 Юни 2021 DiKa

Късите панталони са лятната дреха, която се пренесе смело и гордо от курортите в града и превзе дори офисните пространства. DiKa жената се наслаждава на слънчевите лъчи в удобната елегантност на своите нови шорти. Тя избира цветовете според настроението си, а материите – спрямо мястото, на което се намира.

МОРСКИ СТИЛ
31 Май 2021 DiKa

Знаете ли кой е стилът, който никога не излиза от мода? Морският! Това е така, защото той носи романтичната идея за живот в открито море, свеж бриз, слънце и безбрежни хоризонти.

НЕКА ВИ ЗАВЕДЕМ В ДЖУНГЛАТА!
25 Май 2021 DiKa

Липсва ли ви природата в тези дни? Нека ви заведем на пътешествие в джунглата! Екзотично и естествено – вдъхновихме се от най-впечатляващите животински видове, растения и ярки цветове. Нашият дизайнерски екип пресъздаде багрите и формите на джунглата в колекция от рокли, гащеризони, блузи, поли и панталони.

МАТЕРИИТЕ, С КОИТО ЩЕ ПРЕВЗЕМЕТЕ ЛЯТОТО
18 Май 2021 DiKa

Благородството на лена и устойчивостта на конопа правят тези материи предпочитани съюзници в летния гардероб. Пътешествието ни сред природата продължава, като вече насочваме поглед и към морския бряг. Дори и в офиса, DiKa жената не спира да крои планове за пътувания и преживявания на открито.

Перфектните дънки за дългите дни на открито
23 Април 2021 DiKa

DiKa жената продължава своето пътешествие извън града, търсейки дòсег с природата и красиви гледки, които да запечата в съзнанието си. За това пътуване тя избира непринудено-елегантното излъчване на дънките, но в тяхната лятна версия: изработени от 100% фин и висококачествен лиосел или от памук с ефектни бляскави детайли.

Casual стил за разходка сред природата
13 Април 2021 DiKa

DiKa жената излиза извън града в търсене на нови преживявания, наслаждавайки се на новия сезон. Линията памучни облекла на колекция пролет ’21 напомня за лекотата и радостта от дòсега с природата.

ЧЕРНО И БЯЛО: КОМБИНАЦИЯТА, КОЯТО ВИНАГИ РАБОТИ
5 Април 2021 DiKa

Черно и бяло - стилната и елегантна цветова комбинация ще бъде една от най-големите модни тенденции и през тази година.

Защо я обичаме толкова много? Черно и бяло е най-лесната формула за стайлинг, който винаги работи, изглежда модерно и е доказано добра инвестиция.