Новини на агенция

ШАЛЪТ ВЕРСИЯ ЛЯТО 2020
21 Май 2020 DiKa

През този сезон шалът отново е сред водещите аксесоари. От ефектно допълнение към облеклото, той е полезен и с функцията си на лично предпазно средство. В съответствие с инструкциите за безопасност, можете да използвате шала за покриване на носа и устата, в случаите, когато не разполагате с маска.

Athleisure или срещата на модата с удобството
27 Април 2020 DiKa

Атлежър (athleisure, англ.) е една от големите тенденции на десетилетието, породена от динамичния начин на живот и излизането на спортното облекло извън залата, във всекидневието и дори – в офисната среда. Феноменът, при който модата се среща с удобството, а стилът - с функционалността. Смята се, че първопричина за появата на този стил са дамите, които започват да носят йога клиновете си на улицата преди няколко години

DiKa вече произвежда маски
26 Март 2020 DiKa

В условията на COVID-19, DiKa трансформира част от своето производство и вече изработва текстилни маски за многократна употреба. Реорганизацията се случи в изключително кратки срокове, за да се откликне на недостига на тези средства за масова превенция.
Маските предпазват носа и устата, изработени са еко-съобразно, от 100% памук. Платът е третиран с водоотблъскващи, международно сертифицирани безвредни субстанции.

COVID 19 – Съобщение от екипа на DiKa
18 Март 2020 DiKa

В тези дни на извънредно положение, DiKa се присъединява към апела #останетевкъщи. Нека бъдем отговорни към своето здраве и към това на своите близки и на хората в рискови групи. Целият екип на DiKa e мобилизиран в този период на изпитание, за да отговори на Вашите нужди.

КОД: ЖЕНСТВЕНОСТ
5 Март 2020 DiKa

В началото на месец март, известен още като най-женственият месец, даваме зелена светлина на ярките и смели комбинации. Мекота и нежност се допълват от дръзки тонове и неочаквани съчетания. ..

Роклята, която стои добре на всеки тип фигура
28 Февруари 2020 DiKa

Ако се чудите, коя е тя, отговорът е: роклята-риза!
Както подсказваимето, това е модел, силно повлиян от кройката на мъжките ризи, трансформиран в най-женствената дреха: роклята. Тази изумителна дреха води началото си от 50-те години на миналия век, когато едни от най-великите френски модни дизайнери я правят част от своите колекции.

Тренд радар: синьо
14 Февруари 2020 DiKa

Синьото е цветът на доверието, мира, свободата, спокойствието и изяществото. Увереността е подкрепена от класическите костюми в разнообразни нюанси на синьо, в които красиви рокли се допълват от стилни сака. Ефирни топове във вариации на синьо допълват гардероба за офиса и за свободното време. Синьото е сигурният избор, 100% гаранция за стил.