Новини на агенция

Мястото за учене вече няма значение
12 Септември 2012 Aspectrum Ltd.

Класна стая, учител, който пише по дъската непознати думи, учебник – всичко това ни е познато от курсовете по чужд език. Разликата е, че сега то може да става пред компютъра в къщи или в офиса в реално време.

Нова преса за коса за изправяне, къдрици и обем от Bellissima
12 Август 2012 Aspectrum Ltd.

Imetec, Италия представя нов модел преса за коса от серията Magic Volume за изправяне, накъдряне и обем Bellissima Style Creator B6 100.

Biogame пусна новия си онлайн магазин за хранителни добавки
4 Август 2012 Aspectrum Ltd.

Българският производител на хранителни добавки Biogame представя новата визия на продуктите си в обновен уебсайт.

Дистанционно обучение по чужди езици в реално време
23 Април 2012 Aspectrum Ltd.

Класна стая, учител, който пише по дъската непознатите думи, учебник – всичко това ни е познато от курсовете по чужд език. Разликата е, че сега то може да става пред компютъра в къщи или в офиса в реално време.

Революционна преса за "вафлички" Bellissima от Imetec, Италия
18 Декември 2011 Aspectrum Ltd.

Италианската компания Imetec представи нов революционен уред за оформяне на косата на "вафлички" (ефект фризе) - пресата Bellissima Magic Texture B12 100.

BackUp Chair - уникално сгъваемо столче за излети и за офиси
2 Септември 2011 Aspectrum Ltd.

BackUp Chair е преносимо сгъваемо столче, което може да се използва навсякъде, където имате нужда да разпуснете за малко: в офиса, на плажа, на пикник, на палатка...

Абсолютна иновация с новата преса за коса Bellissima Absolute
24 Март 2011 Aspectrum Ltd.

Bellissima представи своята абсолютна иновация - пресата за коса Bellissima Absolute. Тя има широки огледално гладки плочи (90/45 мм) с титаниево покритие и достига температура 230 градуса. Пресата използва четири нагревателни елемента и има иновативен йонизатор с инфрачервени лъчи за двойна защита на косата.