Новини на агенция

Ново измерение в производителността на етикетиращи устройства

На FachPack 2019 MULTIVAC ще представи ново поколение напречни етикетиращи машини.

Разширение на производството в България

След като миналото лято бе открит и пуснат в експлоатация завод МУЛТИВАК България Продакшън, локалното производство се разширява с нова инвестиция в размер на 2,5 млн. евро включваща нови машини за металообработване.

FRITSCH Group с нови управляващи

Считано от 1 август 2019 г., MULTIVAC поверява управлението на наскоро придобитата FRITSCH Group на двама опитни мениджъри - Андреас Ейд и Франк Габриел.

MULTIVAC поема курс към бъдещето

Волфертшвенден, Германия - След повече от 18 години като изпълнителен директор на MULTIVAC Group, Ханс-Йоахим Букщегерс ще предаде бизнеса на 1 януари 2020 г. на колегите си директори, Кристиан Трауман и Гуидо Шпикс, и ще се оттегли от компанията.

Ефективни и устойчиви решения за опаковане с визия за бъдещето

На изложението FachPack 2019 MULTIVAC ще покаже редица иновации с поглед към бъдещето, от различните си бизнес поразделения.

MULTIVAC продължава да постига растеж

Като част от пресзакуската на изложението, директорите на MULTIVAC – ХансЙоахим Бьокщегерс (главен изпълнителен директор) и Гидо Шпикс (главен технически директор), представиха данни за текущото развитие на бизнеса и тенденциите в опаковането в Групата MULTIVAC, а също така презентираха някои от многобройните иновативни продукти на щанда на компанията.

Висококачествени вакуумни скин-опаковки за разнообразни месни продукти

Акцент на тазгодишното представяне на MULTIVAC на изложението IFFA е технологията MultiFreshTM. Опаковъчната концепция за производство на висококачествени вакуумни скин-опаковки ще бъде презентирана както посредством термоформовъчна опаковъчна машина, така и чрез трейсийлър.