Новини на агенция

MULTIVAC на изложението IFFA 2019 (палата 11.1., щанд B11)

На изложението IFFA 2019 MULTIVAC ще презентира на специализираните посетители от индустрията, занаятите и търговията комплексни решения за обработка и опаковане на месо и месни изделия.

Новият завод „МУЛТИВАК България Продакшън“ спечели престижната награда „Сграда на годината 2018“

На бляскава церемония, провела се в Sofia Event Center на 13.12.2018 г. бяха раздадени традиционните награди „Сграда на годината“ в 15 категории.

MULTIVAC Marking & Inspection празнува 25-ти рожден ден като дъщерна компания на MULTIVAC. Компанията разширява и производствения си капацитет

С празнична церемония провела се миналия петък MULTIVAC Marking & Inspection отбеляза откриването на нова производствена и офис сграда и в същото време отпразнува 25-ти рожден ден като част от Групата MULTIVAC.

Иновативни опаковъчни концепции от MULTIVAC

Волфертшвенден, 28 ноември 2018 г.  – От 6 до 8 февруари 2019 г.  MULTIVAC ще участва в изложението FRUIT LOGISTICA 2019 като доставчик на цялостни решения за хранително-вкусовия бранш

Всичко за опаковането и преработката на хранителни продукти – от един доставчик

8 ноември 2018 г, Интер Експо Център София/ Щанд МУЛТИВАК – По време на традиционната прес-закуска за медиите вицепрезидентът на MULTIVAC Group за Европа в областта на търговията заедно с управителя за България, г-н Трифон Филипов представиха акценти от развитието на Групата на MULTIVAC на глобално и на локално ниво. Те обявиха присъединяването на нов партньор в MULTIVAC Technology Network за България – немската компания Rühle предлагаща високотехнологично оборудване, с помощта на което се повишават органолептичните качества на варено – пушените месни продукти.

Опаковъчни машини и машини за ХВП на едно място

От 7 до 10 ноември 2018 г. „МУЛТИВАК България“ ЕООД ще вземе участие в юбилейното XXV – то издание на изложението „Месомания“(палата 1, щанд 1C5), провеждащо се в Интер Експо Център София.

MULTIVAC строи нов център по компетенциите в областта на нарязващата техника и решенията за автоматизация

Специалистът в опаковането инвестира отново в производствената си централа в Алгой, Германия