Новини на агенция

MULTIVAC продължава да постига растеж

Като част от пресзакуската на изложението, директорите на MULTIVAC – ХансЙоахим Бьокщегерс (главен изпълнителен директор) и Гидо Шпикс (главен технически директор), представиха данни за текущото развитие на бизнеса и тенденциите в опаковането в Групата MULTIVAC, а също така презентираха някои от многобройните иновативни продукти на щанда на компанията.

Висококачествени вакуумни скин-опаковки за разнообразни месни продукти

Акцент на тазгодишното представяне на MULTIVAC на изложението IFFA е технологията MultiFreshTM. Опаковъчната концепция за производство на висококачествени вакуумни скин-опаковки ще бъде презентирана както посредством термоформовъчна опаковъчна машина, така и чрез трейсийлър.

Гъвкави решения за опаковане на медицински продукти

На изложението MedtecLIVE от 21 до 23 май 2019 г. MULTIVAC ще демонстрира своята експертиза в цялостните линии и автоматизацията на опаковъчни решения за медицински продукти.

Атрактивни опаковки за риба и морски дарове

Волфертшвенден, Германия, 19 февруари 2019 г. – На изложението Seafood 2019 MULTIVAC ще презентира опаковъчни решения, които допринасят за повишаване на срока на годност на риба и морски дарове, а също така гарантират атрактивно пред
ставяне на продукта в точката на продажба. В допълнение към концепциите за производство на атрактивни вакуумни скин-опаковки, фокусът на изложението ще бъде поставен и върху опаковъчни решения, които отговарят на текущите изисквания за рециклируемост и намаляване на употребата на пластмаси в производството на опаковки за храни.

MULTIVAC на изложението IFFA 2019 (палата 11.1., щанд B11)

На изложението IFFA 2019 MULTIVAC ще презентира на специализираните посетители от индустрията, занаятите и търговията комплексни решения за обработка и опаковане на месо и месни изделия.

Новият завод „МУЛТИВАК България Продакшън“ спечели престижната награда „Сграда на годината 2018“

На бляскава церемония, провела се в Sofia Event Center на 13.12.2018 г. бяха раздадени традиционните награди „Сграда на годината“ в 15 категории.

MULTIVAC Marking & Inspection празнува 25-ти рожден ден като дъщерна компания на MULTIVAC. Компанията разширява и производствения си капацитет

С празнична церемония провела се миналия петък MULTIVAC Marking & Inspection отбеляза откриването на нова производствена и офис сграда и в същото време отпразнува 25-ти рожден ден като част от Групата MULTIVAC.