Новини на агенция

Първите насоки за “Общи условия на уеб сайтове за предоставяне на услуги в уеб” бяха приети от Комисия за защита на потребителите (КЗП), и подкрепени от уеб бранша у нас, представляван от Българска уеб асоциация (БУА)

Насоките за “Общи условия на уеб сайтове за предоставяне на услуги в уеб” са препоръчителни и имат за цел да подпомогнат доставчиците на уеб услуги и техните потребители, както и да подобрят практиките при осъществяване на търговска дейност в интернет.

Победителите в Конкурс Български награди за уеб, издание 2012!

Победителите в отделните категории на конкурса станаха известни на Официалната церемония по награждаването, която се проведе вчера от 19.00 часа в хотел Арена ди Сердика.

Обявени са финалистите в конкурс Български награди за уеб, издание 2012

В тазгодишното издание на конкурса за финал се класираха 131 интересни уеб проекта. Най-много са финалистите в Браншови награди и Професионални награди.

Вече са известни участниците в конкурса Български награди за уеб, издание 2012

В тазгодишното издание на конкурса бяха получени над 200 регистрации като от тях 182 бяха допуснати за участие. Най-голяма ще бъде конкуренцията в категорията „Търговия на едро и дребно” на Браншови награди и „Мобилен сайт” на Професионални награди.

Остават 4 дни до края на периода за регистрация в Български награди за уеб, издание 2012

Регистрациите за участие в конкурс Български награди за уеб 2012 продължават до 00:00 ч. на 10 юни 2012 г. (неделя). Следва период за номиниране на регистрираните проекти, защити пред журито, избор на победители и награждаване.

Българска уеб асоциация (БУА) подписа споразумение с Комисия за защита на потребителите (КЗП), за работа в посока подобряване на търговските практики в електронна среда

Днес, Дора Василева Председател на УС на Българска уеб асоциация (БУА) и Веселин Златев Председател на Комисия за защита на потребителите (КЗП) подписаха споразумение за сътрудничество и съвместна дейност.

До 20 май продължава ранната регистрация в Конкурс Български награди за уеб, издание 2012

Ранната регистрация в конкурс Български награди за уеб, в която кандидатите могат да се възползват от 20 % отстъпка продължава до 00.00 часа на 20 май 2012 г. (неделя).