Новини на агенция

Новата поредица на TLC „Пестеливи семейства“ с премиера тази седмица
17 Август 2021 All Channels Communication

​​​​​​​Запознайте се с четирите уникални семейства, които споделят една изключителна способност - да пестят от всичко. Въпреки че методите им са странни и понякога комични, не всичко е забавление и игри за семейството и приятелите на търсачите на изключително изгодни сделки. Премиерата на новата поредица на TLC „Пестеливи семейства“ ще се излъчи на 20 август (петък) от 21:00 часа.

Излъчването на Олимпийските игри Токио 2020 от Discovery с рекорден брой гледания в Европа
13 Август 2021 All Channels Communication

Повече от 372 милиона души са гледали Олимпийските игри Токио 2020 в Европа, с над 10% повече от Зимните игри в Пьонгчанг 2018. Над 175 милиона са тези, които са гледали отразяването на Discovery по телевизията и дигиталните платформи, с 13 пъти повече спрямо последните зимни олимпийски игри.

Discovery регистрира рекорден рейтинг по време на Олимпийските игри в Токио
4 Август 2021 All Channels Communication

Discovery регистрира рекорден зрителски интерес към дигиталните си платформи по време на първата седмица от Олимпийските игри в Токио. Желанието на феновете да персонализират съдържанието си, за да имат възможността да наблюдават най-популярните спортисти от своята родина, доведе до два пъти повече абонаменти за каналите на Discovery в сравнение с целия период на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг през 2018 г.

СЕДМИЦА НА АКУЛИТЕ 2021 ПО DISCOVERY CHANNEL С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЪЛНУВАЩИ ПРЕДАВАНИЯ

Седмицата на акулите e най-очакваното лятно събитие, което се излъчва от 33 години насам. През 2021 г. зрителите на Discovery Channel ще видят още повече и по-големи акули и рекорди, свързани с тях. Седмицата на акулите стартира на 17 юли, събота, от 00:00 часа по Discovery Channel и ще заведе зрителите до нови места, които изучават поведението на акулите и проследяват действия, които никога не са били заснемани на камера.  

Носителите на общо 94 олимпийски медала са в експертния екип на Eurosport за Токио 2020

Discovery, „Домът на Олимпийските игри в Европа“, представи уникален екип от 145 бивши спортисти, коментатори и анализатори, които ще блестят в ефира на Евроспорт по време на предстоящите Олимпийски игри в Токио. Екипът е истинско съзвездие от спортни величия, като неговите членове са носители на общo 94 медалa от Олимпийски и Параолимпийски игри, като освен това са записали общо 192 участия на най-големия спортен форум в света.

Нов сезон на поредицата „Да напуснеш общността на амишите: Завръщане“ с премиера по TLC

Поредицата на TLC “Да напуснеш общността на амишите: Завръщане” разказва историите на бившите амиши, които се опитват да установят живот извън изолирания свят, в който са израснали. Премиерата на първия епизод ще бъде излъчена на 4 юни от 21:00 часа по TLC.

Discovery Channel ще излъчи премиерен епизод на поредицата „Избавлението на чифлика: Ранчото на семейство Рани“

В изцяло новия сезон на поредицата на Discovery Channel „Избавлението на чифлика: Ранчото на семейство Рани“ всички ще трябва да останат сплотени, за да могат да възстановят щетите, нанесени от пожара, и да оцелеят на бързо напредващата зима. Премиерният епизод на новия сезон ще се излъчи на 4 юни (петък) от 21:00 часа по Discovery Channel.