Новини на агенция

Иновативно лечение дава нова надежда на пациентите с рак на простатата
24 Ноември 2021 FIPRA

В месеца на мъжкото здраве, австрийският специалист по нуклеарна медицина проф. д-р Марта Хофман разказва за терапията с лутеций при пациенти с метастатичен рак на простатата.

Австрийската клиника Wiener Privatklinik открива Онлайн здравен център на Wiener Privatklinik – виртуален медицински център, който предлага за своите пациенти видео консултации от медицински светила в множество различни области
19 Май 2020 FIPRA

Wiener Privatklinik, една от най-големите частни болници във Виена, внедри най-съвременните решения в телемедицината, за да гарантира непрекъснатостта на медицинска помощ, предоставяна на българските пациенти по време на епидемичната обстановка.

Лазерните терапии дават отличен козметичен резултат при третирането на разширени вени
18 Март 2020 FIPRA

Разширените вени са често срещано и добре познато заболяване, особено сред възрастните хора, а в днешно време, все по-често се наблюдават оплаквания и от млади хора.

Преяждането по време на празниците може да бъде опасно
23 Декември 2019 FIPRA

Коледните празници са любими дни, посветени на семейството и приятелите ни. Това са дни на всеобщо разпускане и е много трудно човек да не се поддаде на всички празнични изкушения.

Одисей и динамичният SWOT анализ
13 Декември 2019 FIPRA

Хелга Патарт-Дрекслер, ръководител Екзекютив образование във WU Executive Academy и Майкъл Кьониг, старши преподавател в катедра „Стратегия и иновации“ на WU Виена, обясняват защо компаниите трябва да бъдат гъвкави и да прилагат разумно планиране във времена на несигурност

В Световния ден за борба с диабета – какво трябва да знаем
14 Ноември 2019 FIPRA

Проф. д-р Вернер Валдхойзъл е член на Европейската асоциация за изследване на диабета и ръководител на Катедра по ендокринология и метаболизъм към Медицинския университет във Виена.

Global Executive MBA програмата става на 20: Еволюцията на MBA образованието
4 Ноември 2019 FIPRA

Една австрийско-американска история на успеха отбелязва специална годишнина: Когато Global Executive MBA стартира за първи път на 27 март 2000 г., тя бе една от първите екзекютив MBA програми в Австрия, а завършилите MBA образование бяха рядкост.