Новини на агенция

SOHO и “Скрито в Скрина” ви канят на уютен следобед за споделяне на умалели детски дрешки и взимане на такива по- мярка
12 Октомври 2021 SOHO - Sofia Holistic Coworking Company

На 17 октомври неделя коуъркинг пространството SOHO и магазинът за детски дрешки с втори живот “Скрито в Скрина” отправят покана към всички родители, които искат да обменят умалелите дрехи на децата си с такива по мярка.

SOHO представя акустичен концерт на Ния Петрова и Явор Милчев
12 Октомври 2021 SOHO - Sofia Holistic Coworking Company

На 22 октомври посетителите на градината на зелената къща на SOHO ще бъдат наобиколени от музика за душата - уютния глас на Ния, сливащ се с китарата на Явор.

SOHO ви кани на закриване изложбата на илюстраторката Цвета Петрова - “Coping mechanisms”
12 Октомври 2021 SOHO - Sofia Holistic Coworking Company

В събота 23 октомври в последния следобед на изложбата “Coping mechanisms” домакините от SOHO ви канят в зелената си къща да се срещнете с младата авторка Цвета Петрова и нейните механизми за справяне с изолацията и загубата на близки същества.

SOHO и Ador Barador се обединяват за шести път в кампанията “SoDOGGY шалче за чувалче” в подкрепа на спасените животни от Animal Rescue
12 Октомври 2021 SOHO - Sofia Holistic Coworking Company

На 23 октомври SOHO Sofia и “Ador Barador – шалчета с мисия” се обединяват за шести път в кампанията “SoDOGGY: шалче за чувалче”, след като с предходните пет срещи успяха в продължение сумарно на над осем месецa да осигурят прехраната на всичките 200 кучета и котки, за които Animal Rescue Sofia се грижат в приют „Фермата“.

SOHO представя изложба илюстрации на Цвета Петрова, споделяща механизмите ѝ за справяне със загубата

В началото на лятото стените на зелената къща на SOHO ще се покрият с бръмбари. Младата художничка Цвета Петрова вади тези бубулечки от главата си и ги полага в и около картините си.

SoSOCIAL - Гласовете на Синеморец

На 1 юли Димитър Еленски ще изпълни градината на SOHO с усещане за уют и споделеност с порция майсторски aкустично изпълнени блус, рок и джаз парчета

SOHO представя пъстрата изложба на артиста Ива Сашева, която ни пренася в паралелна Вселена извън бледите цветове на зимата

Между 5 декември и 15 януари посетителите на зелената къща на SOHO ще бъдат наобиколени от “НеВидими герои”, наизлезли от кратките истории и ярки акварели на Ива Сашева.