Новини на агенция

Модерно производство на домати в България - иновации в сортовете и технологиите на отглеждане
6 Юли 2021 Havas PR

Производителите на зеленчуци у нас имат все повече стимули да се заемат с отглеждане на специални сортове домати и да въвеждат нови технологии, осигуряващи по-добър добив и по-качествена продукция. Водеща причина е търсенето на пазара – все повече потребители искат да опитат нови и различни вкусове, хората следват тенденциите в кулинарията, пътуват повече и се срещат с различни видове продукти, които са популярни по света.

Taste of Veg – над 500 професионалисти в земеделието у нас членуват в онлайн общност за консултиране и подкрепа в реално време
29 Юни 2021 Havas PR

Производителите на зеленчукови култури у нас срещат разнообразни трудности в ежедневната си дейност и имат множество въпроси, свързани със засаждането и отглеждането на продукцията си. В стремежа си да предостави непрекъснато съдействие и подкрепа на земеделците, независимо къде се намират, Синджента създава Taste of Veg – онлайн общност, в която вече членуват над 500 души, заети в производството на зеленчуци в България.

Защо да изберем специални домати, произведени в България – свежи и вкусни
26 Май 2021 Havas PR

Българските производители поемат предизвикателството да предложат нови и различни вкусове

Доматът Кумато – новата достъпна гурме звезда в чинията
28 Април 2021 Havas PR

Предстои да бъде набрана българска реколта от харесвания, в много страни по света, екзотичен домат

Причини да консумираме домати всеки ден
3 Февруари 2021 Havas PR

Когато става дума за суперхрани, все търсим нещо ново, непознато и екзотично, без да осъзнаваме, че всъщност има една суперхрана, която познаваме от деца и консумираме често – доматите.

Специалните домати – кои са те и как да ги консумираме
13 Януари 2021 Havas PR

България е в крак със световните тенденции в консумацията на домати, а отскоро и с производството на специални домати.

Как да ядем вкусни домати през зимата
16 Декември 2020 Havas PR

Зимата е сезон, през който традиционно консумираме повече консервирани храни и трудно успяваме да си поднесем свежестта от по-топлите месеци.