She Promotions

She Promotions

Коя е първата ви асоциация, когато чуете думата „промоция“. Намалението в кварталния магазин или облепените с фолио витрини? За каквото и да си мислите …забравете го. Защото това е промоция от ново поколение: стилна, успешна и запомняща се. Ние сме SHE PROMOTIONS и искаме да покажем как може да изглежда директния маркетинг.

Промоутърите са тези хора, които презентират вашето събитие пред публика. Тази среща „лице в лице“ е доказана практика и носи успех. SHE PROMOTIONS разполага с лица, които имат опит в този вид рекламиране, така че можете да сте сигурни – вие няма да останете незабелязани. Независимо от вида на ивента или от типа продукт, нашият екип ще предложи уникална концепция. Тя е много повече от усмихващи се млади хора, които предлагат мостри или рекламни материали. BTL промоциите, които организираме са професионални мероприятия, често основна част от рекламното събитие. Искаме да покажем как може да изглежда директния маркетинг. Доверете се на професионалния екип, на нашата креативност

Нашите клиенти познават високото ниво на организация, индивидуалното решение, което получават и положителните клиентски отзиви. Всяко едно събитие се подготвя детайлно, така че не можете да очаквате изненади. Ние знаем колко важно е първото впечатление от продукта и го правим незабравимо. Затова ако досега сте се чудили какво значи промоутър, вече знаете – едно от момичетата или момчетата на SHE PROMOTIONS. А търсите ли успешен ивент ни потърсете, ние знаем как да превърнем презентацията в успех.


Под BTL ( или below the line) разбираме тази част от рекламната кампания, която не разчита на ефекта на традиционните медии. Това обаче далеч не означава, че има по-малка резултатност, напротив. Нерядко нестандартният подход приближава много повече продукта до клиентите и носи по-голям резултат. Силата на BTL е в живия контакт, в непосредственото внушение от демонстрацията в реално време. Всички знаем, че понякога решението да се купи някакъв продукт е напълно импулсивно и зависи от моментното ни настроение. Затова от She Promotions разчитаме на професионализма на нашия екип и сме готови да предложим своята помощ във вид на:

- Промоутъри
- Хостеси
- Дегустации
- Семплинг (POS-материали)
- Подарък за покупка / конкурси и лотарии
- Консултиране
- Флашмоб

Всяко от изброените събития има своя специфика и разчита на различни изразни средства. Понякога правилният избор на мероприятие е в основата на успешната кампания. Като промоутърска агенция She Promotions може да отреагира веднага и професионално на нуждите на вашия бизнес. Събитийният маркетинг е не просто показване на продукт или услуга – това е възможност да се видите лице в лице със своите клиенти. И да покажете реално кой си зад любимия бранд. Това ще повиши многократно доверието в продукта ви и във вас самите. BTL е рекламно оръжие – нека го ползваме с пълния му потенциал.


Свържете се с нас :

e-mail: office@shepromotions.com

Телефон: +359 876 160 099
+359 876 160 626