ЕТ МОНАДА

ЕТ МОНАДА

Фирма "МОНАДА" е основана през 1992 година в град Пловдив. Предмет на нейната дейност са:
-Асемблиране,продажба и сервиз на настолни персонални компютри
-Продажба и сервиз на маркови,настолни персонални компютри
-Продажба и сервиз на преносими компютри
-Продажба и сервиз на копирна техника
-Продажба на консумативи и аксесоари
-Доставка и инсталация на базов и приложен софтуер
-Изграждане на локални компютърни мрежи
-WEB дизайн
-Обучение и консултации

Търговската ни дейност включва предлагането на широка гама от компоненти,периферни устройства,консумативи,мултимедия.Предлагаме продуктите на световни марки като:
Toshiba,Hewlett-Packard, IBM, Lenovo, Philips,Canon,Dell,Epson,Sharp, Samsung, Oki, Brother,Xerox,Benq,LG,Fujitsu,Asus, Gigabyte,ASRock,Logitech,A-4Tech и други.
Натрупаният опит през изминалите години и стремежът ни да бъдем абсолютно коректни в работата си с клиенти и парньори са ни довели до взаимоотношения само и единствено с доказани доставчици на високока¬чествени хардуер,софтуер и консумативи.Всичко това,заедно с разбирането ни за най-високи стандарти на обслужване на клиента ни дава възможност да предоставяме компетентно и качествено обслужване в областта на компютърната и офис техника.
Стандарт в нашата фирма е изграждане на отношенията с клиенти и партньори на базата на точността,лоялността,доверието и запазване на фирмената тайна.

Съвместно с наши дългогодишни партньори предлагаме и следните дейности:
-Проектиране,доставка,монтаж и сервиз на телефонни централи.
-Проектиране,изграждане на системи за видеонаблюение и контрол на достъпа,системи за сигурност.
-Проектиране,доставка и монтаж на маркиращи системи за магазини и заведения.

Стремежът на екипа на фирмата е да проучим и идентифицираме нуждите на нашитеклиенти и да предложим най-доброто възможно решение сиеобходимите качество и отговорност в най-кратки срокове на

Отделът по реклама разполага с отлични специалисти в областта.

КРЕАТИВНОСТ
Най-голямата ни сила е в креативността – създали сме забележителни концепции и проекти, дали сме живот не уникално свежи идеи и изпълнения в областта на директното рекламиране. Все едно дали става въпрос за телевизионен спот, билборд или политическа кампания – Идеите са сърцето на рекламата. Без идея всяко усилие е обречено да сложи пари на кладата на безсмислените начинания. Да, ние спестяваме пари на нашите клиенти, защото имаме страхотни ИДЕИ.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА - просто ни поръчайте нещо. Все едно дали е със златни букви или на прозрачна хартия. Не сме отпечатвали само върху паяжина...!

РАДИОРЕКЛАМА
Продуцирането на радиореклама е едно от ключовите направления, където можем да се похвалим с над 1500 клипа, произведени и звучали в националния ефир. Което е вярно, вярно е. Светът още беше пуритански, когато създадохме първите си сек стиски клипове. Когато това стана мода, ние вече бяхме в новото направление – рекламата, която поражда мечти.

БИЛБОРДОВЕ
Когато сложихме първото прасе на билборд в Пловдив, само UCB (United colors of Benetton ) бяха качвали животни на такъв голям печатен формат. Когато измислихме фото-вицовете с боси стъпала, фирмите за матраци още нямаха бюджет за билбордове.
Днес все още сме свежи като в началото..


PUBBLIC RELATION
Когато си създавал вестник, радио, телевизия и списание от едни лист с идея до вземането на лиценз или до отпечатването на първия брой, ЗНАЕШ КАК РАБОТЯТ ТРАДИЦИОННИТЕ МЕДИИ.
Е, ние имаме тази биография да сме правили медии и да знаем как да използваме силите им.

ИНТЕРНЕТ
През 2012г. година направихме една от най-успешните рекламни кампании за едно машинно производство, използвайки особеностите на социалните мрежи и традиционните сайтове.

Това е. Просто трябва да работим заедно!