ADI'S COOK & BOOK

ADI'S COOK & BOOK

Разположена в сърцето на София, ADI’S COOK & BOOK е локация, създадена за провеждане на специални събития - лични и корпоративни.
Ексклузивно и дискретно ADI'S COOK & BOOK идва от свят, който предлага иновативна кухня, прецизна селекция от вина и дискретно обслужване.

АDI'S се намира в прекрасна къща с една от най-интересните истории на Стара София /1928/. Уютна атмосфера, далеч от шума на големите булеварди, скътана сред старите къщи на София, ADI'S COOK & BOOK разкрива рецепти за душата и тялото. ДОБРЕ ДОШЛИ! в ADI'S COOK & BOOK
ADI’S COOK & BOOK e Място за приятели, подходящо за бизнес закуски, обяди и вечери, фирмени коктейли, team-building, медийни събития, презентации, винени дегустации, както и за честване на лични празници – рождени дни, годишнини, сватбени събития.
ADI’S предлага различни форми на обслужване, взависимост от вида събитие и желанието на гостите. С уютния си вид и приятната домашна атмосфера ADI’S COOK & BOOK е чудесна локация за заснемане на фотосесии и видеоклипове.

ADI’S COOK & BOOK разполага с прекрасна Лятна Градина, която може да посрещне 60 госта за седящ обяд или вечеря. Тя е и подходяща локация за провеждане на коктейли и бюфети до 120 госта.
През зимния сезон Синята къща на ул. Будапеща 31 разполага с 30 места за обяд или вечеря и е подходящо място за коктейли, бюфети, бизнес закуски и пресконференции до 50 госта.

ADI'S COOK & BOOK разполага с винарна, разположена на приземния етаж. Тя е събрала над 200 вина от различни страни по света - България, Франция, Италия, Испания, Австрия, Чили, Нова Зеландия, Южна Африка, Австралия и др.

Ако вашето желание е да се почувствате още по-различно, то ето и нашето най-ново предложение:
Елате и сгответе част от вашата празнична трапеза сами или с вашите гости. Екипът Кухня на ADI’S COOK & BOOK ще ви напътства и помага (а може и да ви научи на ново кулинарно творение) в това приключение.