ЕЛУС Д ЕООД

ЕЛУС Д ЕООД

АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВОТО.
ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ.
ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС


ЕЛУС Д е фирма, ориентирана към малкия и среден бизнес. Основната и дейност е производството на машини и съоръжения (опаковащи; разфасоващи; тубопълначни; етикетиращи; дозиращи; картониращи и др.), както и съпътстващите ги допълнителни съоръжения и устройства (лентови, верижни и шнекови транспортьори; подаващи устойства; манипулатори; и други изпълнителни устройства.)
В областта на автоматизацията, фирмата има богат, многогодишен опит в разработката и внедряването на различни устройства и механизми, чрез които се постига значително повишаване на производителността, намаляване на брак, намаляване разходите за труд и енергия.

Изделията на фирма ЕЛУС Д се отличават с това, че се разработват по индивидуално задание и така отговарят в най-висока степен на очакването "ефективно решение на разумна цена"
При производството се използват елементи и материали на водещи фирми - гаранция за високо качество надеждност.

Всяко едно изделие се доставя на клиента след тестове за работоспособност, напълно отговарящо на изискванията от техническото задание . Гаранциония срок за всички изделия на фирма ЕЛУС Д е 12м. Възможност за след гаранционен сервиз.