BVI Photo Video

BVI Photo Video

BVI Photo Video е онлайн магазин за принадлежности за фото и видеозаснемане.

Всички продукти са подбрани персонално от екипа на BVI Photo Video или са включени по препоръката на клиенти на магазина, с идеята да донесат полза и удобство на любители и професионалисти, които се специализират в отделни жанрове (студийна/предметна фотография, макро) и обичат да разширяват арсенала си от екипировка с малки, но полезни аксесоари.

Повечето продукти в каталога на BVI Photo Video магазин не могат да бъдат намерени на друго място в България или се предлагат на значително по-разумни цени, отколкото при други търговци. Сайтът отразява актуалната наличност на всички стоки; ако даден продукт е отбелязан като "на склад" това означава, че може да бъде изпратен на същия ден (за поръчки, постъпили до 16:30 ч. в работен ден). Доставката с куриер отнема 1 или 2 работни дни в зависимост от избраната от клиента услуга. Клиентите не се нуждаят от регистрация, за да поръчват стоки от каталога на BVI Photo Video магазин.

Продуктите в каталога на BVI Photo Video са представени с подробно текстово описание и снимки, направени в редакционното студио специално за сайта. За разлика от повечето снимки в интернет, публикувани с ниска резолюция и голямо ниво на компресия, екипът на BVI Photo Video се старае да представя продуктите чрез качествени снимки от различни ъгли, за да могат потенциалните клиенти да оценят качеството на изработка и по-лесно да преценят дали съответният продукт ще им бъде необходим.

Някои от поместените в каталога на BVI Photo Video продукти (репортажни светкавици, зарядни устройства, прибори за цветна калибрация) изискват от потребителя да се запознае с ръководството за експлоатация, за да използва пълноценно техните възможности. Екипът на BVI Photo Video превежда потребителската документация на такива продукти и я предоставя на тези свои клиенти, които предпочитат да я прочетат на български език.

За да бъде в полза на начинаещите фото и видео любители, BVI Photo Video поддържа раздел с ревюта на различно оборудване. Разглеждат се както предлагани в онлайн каталога продукти, така и друга екипировка, която е привлекла вниманието на екипа на сайта с добрите си качества. Редакторите на сайта се стараят информацията в тези ревюта да бъде изчистена от комерсиални послания и да се поднася обективно. В материалите се разглеждат както предимствата, така и ограниченията на съответния продукт, а регистрираните потребители на сайта могат да публикуват коментари и въпроси под статиите.

Потребителите на социалните мрежи могат да се присъединят към страницата на BVI Photo Video във Facebook, където екипът на BVI Photo Video публикува линкове към сайтове с полезна информация, красиви фотографии или забавни статии. BVI Photo Video поддържа и профил в Twitter.

Можете да се свържете с екипа на BVI Photo Video чрез тел. 02 955 9616, 088 932 8178, чрез Skype (bviphotovideo) или чрез вградения комуникатор в сайта.