DISCOUNTS.bg

DISCOUNTS.bg

DISCOUNTS.bg – картата за намаления! Спестявате без ограничения и по всяко време с една карта за много отстъпки!
Предлагаме ви свободата да решавате какво, къде и кога да закупите – без валидност на офертата и без скрити условия. Гарантираме увеличаващ се с всеки ден брой на обектите, в които може да пазарувате с намаление.
Картата не е поименна и може да се ползва от повече от един човек.
При закупуване на DISCOUNTS.bg карта се ключвате се директно и напълно равноправно в благотворителната ни кауза "Спести и дари!", подпомагаща децата в неравностойно положение от у-ще за слепи "Луи Брайл" в София.
Вашите лични данни си остават единствено и само ваши. Картата важи за цяла календарна година и още с първите няколко покупки ви се отплаща за доверието
Печелете и помагайте винаги, когато харчите пари! Една карта с много отстъпки навсякъде и по всяко време! DISCOUNTS.bg - за Вас!

Същевременно ние от DISCOUNTS.bg събирахме всички оферти от многобройните сайтове за колективно пазаруване на едно място, като по този начин целим да спестим времето на всеки един от нашите клиенти.
Предлагаме ви възможността да намерите желаните от вас оферти, използвайки подробна търсачка с опция за филтриране на резултатите, да следите всички най-препоръчвани и харесвани оферти от клиентите и посетителите на DISCOUNTS.bg, да разглеждате най-полезните и често срещани категории, в които ще откриете множество горещи оферти и отстъпки. Споделяйте бързо и лесно, харесвайте и препоръчвайте на приятели всичкo, които Ви е направило приятно впечатление в DISCOUNTS.bg, не губете време в търсене на оферти за различни поводи. DISCOUTNS.bg ежедневно подбира и групира оферти от десетките сайтове, за да изгради колекции с най-атрактивните оферти.