Сватбена агенция TANISA

Сватбена агенция TANISA

Сватбена агенция TANISA
Професионално организиране на тържества

Организация създадена, за да зарадва очите ви и да украси с цвят и вкус вашия де


НАШАТА ФИЛОСОФИЯ
Сватбена агенция „TANISA“ има мисия да подкрепи любовта във всичките и прояви. Вярваме в това светло чувство и в сватбата, като един от най-важните етапи от любовния път – дълъг, труден, но винаги прекрасен!
Обичаме работата си от сърце, влагаме в нея душата си, и обожаваме моментите в които влюбените двойки, чрез сватбите, организирани от нас, изживяват отново своите любовни истории.
КОНЦЕПЦИЯ
Смятаме, че сватбата е събитие. При това – единствено и неповторимо. Затова всичко трябва да бъде направено така, че да не съжалявате за нищо!
Нашите приоритети са:
Правилно разпределяне на бюджета. Ще ви подскажем от какво може да спестите, и от какво категорично не бива.
Детайли – всеки опит да бъде подценен и най-малкия от тях, може да наруши цялата хармония.
Индивидуалност – според нас всяка сватба трябва да има собствен стил, тема, идея. Ще се съобразим с всички ваши хрумвания, тъй като това е ВАШИЯТ ДЕН! Ако пък не ви достигат именно идеи ще сме щастливи да ви ги дадем и да ги превърнем за вас в реалност.
ЗА НАС
Колективът на сватбената ни агенция не е голям, но сме старателни и весели. Всички сме различни, което ни позволява да намираме общ език с хора с всякакви темпераменти, интереси и възгледи. Идеално се допълваме и се учим един от друг. Обединяват ни оптимизма, чувството за хумор и общото ни дело – създаване на щастие!
Просто обожаваме да измисляме интересни неща и да ги реализираме. Този процес често ни сближава с младоженците и ни прави приятели.
Доверете ни се и ще видите, че никой не остава равнодушен към красивото, и вашите гости ще запазят мили спомени от празника ви дълго време.
Искрено ваши,
Сватбена агенция „TANISA“