taxback.com

taxback.com

Taxback.com e мулти-национална корпорация, предоставяща специализирани данъчни услуги за физически лица и корпоративни клиенти в повече от 100 страни.

Taxback.com стана крайния победител за наградата на Ernst & Young „Предприемач на годината” 2009 в Ирландия и беше номиниран за наградите на Делойт за най-добре управлявани компании.

Основана през 1996 г. и ръководена от предприемчиви бизнес кадри, компанията taxback.com има 27 офисa в 20 страни в Европа, Австралия и Азия, САЩ и Южна Америка, а персоналът наброява повече от 630 души.

Ние сме препочитани специалисти в данъчните услуги на международно ниво. Нашите глобални партньори са компании като VISA Europe, Concur Technologies Inc., Barclaycard Bank, Saongroup.com, CIEE и Informa.


Фактите за нас
В taxback.com ние не само говорим, а разполагаме с факти, за да подкрепим твърденията си:


130,000 данъчни декларации на физически лица, обработени годишно
20,000 иска данъчни декларации на юридически лица, подадени годишно, обработка на документи на стойност от над €130 милиона
630 служители, осигуряващи обслужване на клиента
27 офиса в 20 държави
22 езика, на които говорят нашите служители
възстановяване на подоходни данъци от 16 страни
възстановяване на ДДС от 41 страни

Taxback.com е търговско наименование за услугите на Taxback Inc., Чикаго, САЩ, търговската централа Taxback Ltd., Ирландия и нейните клонове и представителни компании.