Нина Стил Декор ЕООД

Нина Стил Декор ЕООД

Сватбата е един от най-запомнящите се моменти в живота на всяко семейство. Точно затова всички младоженци искат спомените им за този ден да са ярки и вълнуващи, а самият празник - неповторим. За да се постигне това, сватбеното тържество трябва да притежава уникален стил.
Свой неподражаем почерк при организирането на всякакъв род тържества и най-вече сватби, притежава агенция „NINA STYLE” от Пловдив. Екипът и се състои от професионалисти с висока квалификация, които не само се отличават със собствен стил, но и умеят да вплитат индивидуалността на всяка брачна двойка в сватбената церемония и така да пресъздадат по неповторим начин вълнението, надеждите и мечтите на младоженците.
Ако спрете своите предпочитания на „NINA STYLE”, нейните експерти ще ви предразположат да изложите вижданията си, ще доразвият вашата концепция за организацията и визията на сватбата и ще бъдат неизчерпаем източник на оригинални хрумвания, които ще очароват вас и вашите гости.
Дори да се обърнете към агенцията в последния момент, ще бъдете качествено обслужени. „NINA STYLE” разполага с 4 екипа от по 10 души, част от които ще ви се посветят изцяло и ще ви предоставят своите многобройни и разнообразни услуги – планиране и организиране на сватбата, сватбени сценарии в различен стил, украса и декорация, фото и видео заснемане, DJ, професионални водещи, балет, фолклорни формации, сватбени аксесоари и др.
Агенцията предлага пълна или частична организация на сватбените тържества, но дори да заявите само украса на ритуалната зала, църквата или ресторанта, екипът ще вложи всичко от себе си, за да придаде уникален и тържествен вид и на най-безличното помещение