В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Профил

Регистрация
PR Play Ltd.
Адрес:
1113 София, ул. "Николай Хайтов" 2, вх. Г, ет. 10, офис 32
Телефони:
02/865 67 51
0877 102 777
Факс:
02/865 67 51
Сайт:
http://www.prplay.net
Агенция PR Play е основана през 2003 г. като до края на 2014 г., когато преминава през процес на ребрандиране, се казва Max Communications.

PR Play e пълноправен член на Българската асоциация на PR агенциите в България (БАПРА).

От 2012 година е филиал на ChandlerChicco Companies(CCC) - световна комуникационна група в областта на здравеопазването, която предлага нови перспективи и творческо ноу-хау на своите клиенти. С възможностите на едни от най-добрите специалисти на глобално ниво, CCC обхваща услуги като връзки с обществеността, дигитални и социални медии, медицинско образование, връзки с институции и инвеститори, корпоративна идентичност, проучвания, брандинг и дизайн. CCC е част отinVentiv Health, Inc, обединяваща компании, базирани в Ню Йорк, Лос Анджелис, Вашингтон, Лондон, Париж, Шанхай и Елтвил (Франкфурт), както и глобална мрежа, покриваща 70 пазара.

PR Play е позната с дългогодишния си опит в областта на здравеопазването и фармацията, както и в сферите на земеделието, инфраструктурата, енергетиката, европейската интеграция и др. В годините агенциятасе доказа като една от водещите PR агенции в България.

Новини

RSS виж всички

БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ПРОЕКТ СЕ МУЛТИПЛИЦИРА В ЕВРОПА

БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ПРОЕКТ СЕ МУЛТИПЛИЦИРА В ЕВРОПА

Иновативният форум „Бизнес буря“ (Business Storm), който миналата година се реализира за пръв път в България, ще се състои в Лисабон, Португалия, на 1 и 2 юни 2017 г.

ПЪРВА САГБАЛ „СВЕТА СОФИЯ” С НОМИНАЦИЯ ЗА „НАЙ-ДОБРА БОЛНИЦА” ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОМИТЕТ „СОКРАТ”

ПЪРВА САГБАЛ „СВЕТА СОФИЯ” С НОМИНАЦИЯ ЗА „НАЙ-ДОБРА БОЛНИЦА” ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОМИТЕТ „СОКРАТ”

Изпълнителният директор на Първа САГБАЛ "Света София" доц. д-р Иван Костов е номиниран за престижния приз "Мениджър на годината в областта на медицината", а лечебното заведение е с номинация за „Най-добра болница” от Международния комитет „Сократ” към Европейската бизнес асамблея.

КАРТЕЛ НА MAN, DAIMLER, VOLVO/RENAULT, DAF, IVECO И SCANIA ВОДИ ДО 20% ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА КУПУВАЧИТЕ НА ТЕЖКОТОВАРНИ КОЛИ ЗА ПЕРИОДА 1997-2011 Г.

Немска компания предлага да поеме всички разходи, свързани с правната защита на потърпевшите български фирми

„ПРИКАЗКИ БЕЗ КРАЙ“ СЪЗДАВА „КОЛЕДНА МАГИЯ“ В СБАЛ ПО ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

На 13.12.2016 г., вторник, от 10:00 часа в Специализираната болница за активно лечение по детски болести в София ще се проведе акция „Коледна магия“.

СТАРТИРА ПРИЕМЪТ НА ДОКУМЕНТИ ПО ПРОГРАМА „СТИПЕНДИАНТИ НА АМДЖЕН” ЗА 2017 Г.

И през 2017 г. бъдещите специалисти по медицина, фармация и природни науки ще могат да участват в лятната студентска програма за научни изследвания по естествени науки и биотехнологии „Стипендианти на Амджен” (The Amgen Scholars Programme) на Фондация „Амджен”.

Абонамент за RSS новини