PR Play Ltd.

PR Play Ltd.

Агенция PR Play е основана през 2003 г. като до края на 2014 г., когато преминава през процес на ребрандиране, се казва Max Communications.

PR Play e пълноправен член на Българската асоциация на PR агенциите в България (БАПРА).

От 2012 година е филиал на ChandlerChicco Companies(CCC) - световна комуникационна група в областта на здравеопазването, която предлага нови перспективи и творческо ноу-хау на своите клиенти. С възможностите на едни от най-добрите специалисти на глобално ниво, CCC обхваща услуги като връзки с обществеността, дигитални и социални медии, медицинско образование, връзки с институции и инвеститори, корпоративна идентичност, проучвания, брандинг и дизайн. CCC е част отinVentiv Health, Inc, обединяваща компании, базирани в Ню Йорк, Лос Анджелис, Вашингтон, Лондон, Париж, Шанхай и Елтвил (Франкфурт), както и глобална мрежа, покриваща 70 пазара.

PR Play е позната с дългогодишния си опит в областта на здравеопазването и фармацията, както и в сферите на земеделието, инфраструктурата, енергетиката, европейската интеграция и др. В годините агенциятасе доказа като една от водещите PR агенции в България.