"Парти Клуб Кристал Палас Кидс"

"Парти Клуб Кристал Палас Кидс"

Първият и единствен семеен парти клуб в гр. Бургас - "Кристал Палас Кидс" ! Кристал Палас Кидс е място, което предлага много забавления, за вашите деца, като ви предоставя уникалната възможност докато те празнуват на воля, вие техните родители да сте в отделна зала, в която да се чувствате добре и без обичайните проблеми и притеснения.
В Кристал Палас Кидс е важно всички да се чувстват добре. При нас можете да откриете голямо разнообразие от храни и напитки, незабравими игри и изненади, забавна част, осигурена от нашите креативни аниматори, караоке и музикална програма с професионален DJ.
ИМА И МНОГО ИЗНЕНАДИ – всяко парти се заснема от оператор и фотограф, но което е по-важното това НЯМА ДА ВИ СТРУВА НИЩО!!! За всяко парти, отпразнувано при нас, ще получите АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО видео с най-запомнящите се моменти от партито, а също така снимки и колажи за всички деца, присъствали на празника!!! Клубът разполага с две просторни зали, отделени една от друга, което слага край на обичайните проблеми, с които се сблъскваме при всяко парти, било то ваше или на вашето дете.