В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Юнайтед Партнърс с най-много номинации в наградите SABRE EMEA за България

20 Април 2017г.

  • Pin It

19 април 2017, София - Юнайтед Партнърс отново затвърди позицията си на водеща агенция за интегрирани маркетингови комуникации в Югоизточна Европа, след като получи две номинации за най-добри кампании от престижните награди SABRE Awards EMEA.


Сред петте най-добри в категорията за комуникационна стратегия на Балканския полуостров, се нареди проектът на VIVACOM и Юнайтед Партнърс – „Етичен кодекс“. „Етичен кодекс“ е една от многообройните успешни кампании за вътрешна комуникация, която телекомът реализира заедно с Юнайтед Партнърс през 2016 г. Основната идея на проекта беше чрез интерактивна виртуална игра служителите на VIVACOM да съпреживеят и припознаят корпоративните ценности на компанията.
Другата кампания финалист на Юнайтед Партнърс е още по-голям пробив за България в наградите SABRE EMEA. Иновативният съвместен проект на агенцията и технологичният лидер VMware е сред петте финалисти в категорията „Изграждане на работодателска марка“. Основна част от впечатляващия проект бе разработката на мобилно приложение, което позволява на потребителите да преживеят виртуално какво представлява компанията като работодател. Чрез този новаторски подход за изграждане на работодателска марка, Юнайтед Партнърс се позиционира като лидер в иновативните решения в сферата на комуникациите в региона.
„За Юнайтед Партнърс иновациите и използването на най-новите технологии при цялостното обслужване на клиентите е изключително важно. Затова за нас е голяма чест и истинско удоволствие точно този проект, който реализирахме с VMware, да попадне сред петте най-добри на глобално ниво. А като погледнем и компанията, сред която се намираме в тази категория, разбираме, че и българските агенции са способни да предоставят иновативни решения в крак със световните тенденции. За нас е много вълнуващо да получим признание за постоянната работа в посока иновации в маркетингa.“, заяви Управителния директор на Юнайтед Партнърс - Мария Гергова-Бенгтссон.
Тази година финалистите за наградите SABRE EMEA бяха определени от жури от 40 експерта от цял свят. В изданието на наградите участват над 2400 кампании от Европа, Близкия Изток и Африка.
Победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 23-ти май в Лондон.

Още новини от Софтуер

RSS виж всички

11 лектори представят последните тенденции в гейминга по време на Game Dev Summit 2017

11 лектори представят последните тенденции в гейминга по време на Game Dev Summit 2017

Каталин Бунариу от румънския акселератор за гейм разработчици Carbon идва в България по покана на Game Dev Summit

Днес е крайният срок за кандидатстване в Talent Boost - безплатна лятна академия за начинаещи програмисти на VMware

Днес е крайният срок за кандидатстване в инициативата Talent Boost, която се провежда за пета поредна година в българския офис на компанията.

Microinvest Ви представя първия в България онлайн склад - Micro.bg

Мicro.bg е интерактивна платформа за управление на складови наличности, чрез която много бързо и лесно можете да правите различни операции (продажби, доставки, производство, рекламации и други).

Омникар БГ добива видимост за нуждите на клиентите си чрез Salesforce CRM

Омникар БГ добива видимост за нуждите на клиентите си чрез Salesforce CRM

След 15 години постоянно разрастване на българския пазар, с утвърдено име в индустрията и с една от най-престижните награди в своя бранш в глобален мащаб, Омникар БГ днес има пълна видимост към потребностите на своите потребители благодарение на Salecsfoce CRM.

LIVE TO GAME WITH ZOTAC AT COMPUTEX 2017

ZOTAC International, a global manufacturer of innovation, expands on gaming hardware with an all-new gaming PC, doubling down on the extremely popular #1 MAGNUS gaming mini PC systems, and increasing the march of the mini graphics cards.

Абонамент за RSS новини