В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Започна записването за BIG Volley Camp 2017

17 Май 2017г.

  • Pin It

 

16 май 2017 г., София. Започна записването за най-големия летен тренировъчен лагер у нас – BIG Volley Camp 2017, на волейболна академия „Стойчев-Казийски“. Поради големия интерес лагерът ще се проведе в две смени. Първа смяна е от 9 до 18 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 2005 до 2009 г. Втора смяна е от 18 до 27 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 1999 до 2004 г. Треньори ще бъдат лицензирани специалисти с дългогодишен опит в работа с деца. В ролята на ментор ще влезе Радостин Стойчев, който ще споделя професионалния си опит и ще напътства децата в бъдещето им развитие. Всяко дете, посетило спортния камп, получава сертификат за участие.

 
BIG Volley Camp 2017 ще се проведе в модерния СОК „Камчия“. Комплексът ще предостави на младите волейболни таланти отлични условия, приятна среда и всички удобства за тренировки и почивка. Участниците в BIG Volley Camp 2017 ще могат да усвоят нови знания и умения, докато се забавляват с връстници и приятели. Включени са разнообразни целодневни занимания като волейбол в зала, плажен волейбол, плуване, лека атлетика, интересни лекции. На тазгодишния летен камп ще бъдат организирани два волейболни турнира.

 
Освен волейболните и общоразвиващи тренировки, забавленията, спортните емоции и летните спомени, кампът осигурява на децата пълен пансион и настаняване във ваканционен комплекс ДОЛ „Радуга“, включващ всички нужни удобства. Храната ще бъде съобразена с хранителните нужди на децата. Летният волейболен камп осигурява наблюдение от ръководителите, 24-часов надзор от физиотерапевт и професионален екип лекари с две линейки за спешна помощ.

 
За повече информация: http://bigvolleycamp.bg

 

За BIG Volley Camp:


BIG Volley Camp е летен волейболен лагер, където децата могат да създадат летни спомени, да открият нови приятели, да научат нови неща, развият двигателни качества и нови умения. BIG Volley Camp предоставя шанс на момчета и момичета, на възраст от 8 до 18 години, да се докоснат до волейболната магия.

 
За Волейболна академия „Стойчев-Казийски”: Волейболната академия „Стойчев-Казийски” е съвместен проект за обучение на млади волейболисти на две от най-успешните имена във волейбола – Радостин Стойчев и Матей Казийски. Той се реализира от сдружение „Приятели на волейбола“ със съдействието на Българско школо. Целта на проекта е да изгради класни волейболисти, както и да възпитава високи морални ценности у будни млади хора. Децата се обучават от висококвалифицирани и опитни волейболни специалисти, които са техни треньори, приятели и ментори. Възпитаниците на Академията са ангажирани с разнообразни извънкласни дейности като походи в планината, посещения на исторически обекти, участие в благотворителни инициативи и др.

Още новини от Други

RSS виж всички

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Ангажимент на администрацията, от друга страна, са възможностите, които предоставя за улесняване на вложенията, както и за видовете лостове за промотиране, които бизнесът позволява

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

Успешното развитие на BNI в България е пряк резултат от придържането към ценностите на организацията, смятат нейните ръководители

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

Международният автомобилен салон София 2017 ще се проведе през октомври, само месец след най-голямото изложение в автомобилната индустрия.

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова ще участва в най-големия арт фестивал в България, a именно - Празници на изкуствата „Аполония“.

Абонамент за RSS новини