В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

20 Юни 2017г.

  • Pin It

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач. Най-добрите специалисти от Университетската болница за активно лечение и спешна медицина ще обучават на терен, в реални условия. Формите на обучение са присъствена, дистанционно-присъствена, съботно-неделна, вечерна.


След завършване на обучението по професия Парамедик курсистите ще знаят как се действа на мястото на инцидент с пострадали, по време на транспортирането и в спешното отделение. Ще имат познания по анатомия и физиология и ще разпознават основните симптоми на спешните състояния при възрастни и деца. Ще могат да оказват практическа помощ на медицинските специалисти от екипа при стабилизирането на жизнените функции на пациентите.


Здравните асистенти ще могат да оказват подкрепа на пациента под ръководството на лекар или специалист по здравни грижи и да предприемат компетентни действия в ситуации, застрашаващи здравето и живота на пациента.


Болногледачите ще научат как да предоставят здравни грижи и да подпомагат специалистите по в лечебните заведения за долекуване (медицински и рехабилитационни, честата за медико-социални грижи с настаняване), хосписи, в домашни условия и домове за хора с увреждания.
Пълните курсове на обучение за трите професии дават възможност за явяване на държавни изпити по теория и практика на професията и придобиване на Свидетелство за професионална квалификация на МОН.


ОБУЧЕНИЯТА НА ПЪРВИТЕ ГРУПИ ЗАПОЧВАТ НА 10.07.2017г.


ТЕЛЕФОНИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ: 0876 307 421, 0878 887 139


info@ancoragente.com
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Трето издание на Социалните понеделници във Варна

Имаме удоволствието да Ви поканим на третото издание на „Социални понеделници“ в град Варна. Форматът на събитието ще включва: - представяне на три добри каузи в рамките на половин час; - неформален нетуъркинг.

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Еврокомисията започна процедура заради проблеми с ВЕЦ в България

Брюксел задейства пилотен механизъм след жалби на Балканка, WWF и други природозащитни организации

Абонамент за RSS новини