В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

20 Юни 2017г.

  • Pin It

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач. Най-добрите специалисти от Университетската болница за активно лечение и спешна медицина ще обучават на терен, в реални условия. Формите на обучение са присъствена, дистанционно-присъствена, съботно-неделна, вечерна.


След завършване на обучението по професия Парамедик курсистите ще знаят как се действа на мястото на инцидент с пострадали, по време на транспортирането и в спешното отделение. Ще имат познания по анатомия и физиология и ще разпознават основните симптоми на спешните състояния при възрастни и деца. Ще могат да оказват практическа помощ на медицинските специалисти от екипа при стабилизирането на жизнените функции на пациентите.


Здравните асистенти ще могат да оказват подкрепа на пациента под ръководството на лекар или специалист по здравни грижи и да предприемат компетентни действия в ситуации, застрашаващи здравето и живота на пациента.


Болногледачите ще научат как да предоставят здравни грижи и да подпомагат специалистите по в лечебните заведения за долекуване (медицински и рехабилитационни, честата за медико-социални грижи с настаняване), хосписи, в домашни условия и домове за хора с увреждания.
Пълните курсове на обучение за трите професии дават възможност за явяване на държавни изпити по теория и практика на професията и придобиване на Свидетелство за професионална квалификация на МОН.


ОБУЧЕНИЯТА НА ПЪРВИТЕ ГРУПИ ЗАПОЧВАТ НА 10.07.2017г.


ТЕЛЕФОНИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ: 0876 307 421, 0878 887 139


info@ancoragente.com
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

На 03.08.2017г. (четвъртък) в хотел Best Western City Hotel, гр. София, ул. Стара планина № 6 ще се проведе информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Абонамент за RSS новини