В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

XCoSports България с ново лого, нов уебсайт и нов офис отвъд океана

12 Юни 2017г.

  • Pin It

8 Юни 2017, София. XCoSports България е позната сред българската аудитория като фирмата вносител на висококачествена планинска екипировка от световноизвестни марки. GoPro, Patagonia, Direct Alpine, Vibram Five Fingers, Scarpa, Polar – това са само част от имената, които XCoSports представя на българския пазар.

Сега, почти десетилетие след основаването си, компанията изменя логото си и представя новия си уебсайт. Символното съчетание и изписването на началните букви от името на компанията в логото се запазва, като целта е визуално изчистено представяне. Заедно с новото лого идва и новият уебсайт, който събира на едно място всички дейности и подразделения на XCoSports – XCoClub и спортните събития, които организира, XCoPublishing – издател, продуцент и организатор на културни мероприятия, и разбира се – марките, партньорите и атлетите, с които XCoSports работи съвместно. Адресът на уебсайта – www.xcosports.com , остава непроменен, като сега вече платформата се съсредоточава върху клиентите на едро. Клиентите на дребно ще могат да се възползват от другата платформа на компанията – верига магазини Basecamp.

Новости се случват и в териториален мащаб - от тази година, XCoSports отвори и нов офис в Колорадо, САЩ. Отвъд океана, компанията ще бъде ексклузивен представител за Северна Америка на водещата марка облекла DirectAlpine.

"Девет години след създаването си, XCoSports прави важни крачки към глобално представяне и нови пазари. За дистрибуцията ни - с новия офис в САЩ, а за търговията ни с крайни клиенти чрез Basecamp, чиято платформа за онлайн продажби се развива успешно в Европа. Новото лого отразява чудесно този следващ етап пред компанията. Мисията ни обаче, остава същата - да доставяме възможно най-добрата, безкомпромисна екипировка за екстремни и аутдор спортове на нашите клиенти и пазари, придружена с отлично обслужване и приемливи цени. Същевременно оставаме верни и на идеята да подпомагаме активно и да развиваме спортовете, атлетите и общността по иновативни начини.", каза Дарина Тодорова, управител на XCoSports България. Както и досега, на обновения уебсайт ще може да следите последните новости около компанията, информация за предстоящи събития и любопитни новини.

Още новини от Други

RSS виж всички

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Приключи голямото Bosch Fans Roadshow 2017

Приключи голямото Bosch Fans Roadshow 2017

Жителите и гостите на шест града „сглобяваха ваканцията“ заедно с екипите на Bosch и водещите Део и Мария Силвестър

Абонамент за RSS новини