В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Вторият ден на „Шумът на парите“ търси решение на проблемите пред българската икономика

03 Май 2017г.

  • Pin It

Водещи български икономисти ще дискутират икономическите перспективи и предизвикателства пред България след наскоро провелите се избори в страната. Това ще се случи по време на закриващия панел „Икономиката на България“ на финансовия форум „Шумът на парите“, организиран от Profit.bg. Събитието ще се проведе на 31 май (сряда) и 1 юни (четвъртък) 2017 г. в зала ЕФЕ на хотел Маринела в София.

Участие в панела ще вземат главният икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов, председателят на управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, изпълнителният директор на Българската агенция по инвестиции Стамен Янев, старши икономистът в институт „Отворено общество“ Георги Ангелов и Явор Алексиев, икономист от Института за пазарна икономика.

Модератор на дискусията, както и през изминалата година, ще е икономистът Владимир Каролев.

„Събития като „Шумът на парите“ служат за катализатор на обществения дебат, в който аргументи и контрааргументи се срещат, за да оцелеят по-добрите и да доведат обществото до изводи и решения по икономическите проблеми. Около тази теза се обединяват представителите на финансовия сектор и икономическите анализатори, които всяка година посещават форума. Горди сме, че на „Шумът на парите“ се гледа като на необходимост в демократичното общество и е белег за зряла икономическа култура“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Двудневният форум се организира от финансовия сайт Profit.bg от 2010 г. насам и традиционно посреща над 40 лектори от страната и чужбина и повече от 1400 гости. Посещението е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Американският университет в България и Mastercard. Медийни партньори на събитието са Novini.bg, списание Икономика, Economic.bg, Kaldata, Оffnews, SmartMoney.bg, Enterprise Europe Network България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

За „Шумът на парите“:
„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти.

„Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.

За медийни запитвания:
Драгомир Гюров, AMI Communications България за „Шумът на парите“
Dragomir.gyurov@amic.bg
02 989 5115 / +359 886 634 580
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

На 03.08.2017г. (четвъртък) в хотел Best Western City Hotel, гр. София, ул. Стара планина № 6 ще се проведе информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Абонамент за RSS новини