В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

УниКредит Студио представи цветното Амалфийското крайбрежие в черно-бели цветове

01 Май 2017г.

  • Pin It

По повод 5 години от създаването на Фото Кафе, галерията за съвременно изкуство УниКредит Студио откри изложбата „Контрасти от крайбрежието“.


Авторска изложба на Елена и Иван Масларови, която се осъществява в партньорство със Столична община, беше открита градинката на Кристал. Експозицията представлява един изключително интересен облик на Амалфийското крайбрежие. Цветният пейзаж, който сме свикнали да виждаме там е представен чрез черно-бяла лентова фотография.
На събитието присъстваха гости, приятели и любители на съвременното изкуство, които се насладиха на приятна атмосфера, много слънце и вдъхновяващи фотографии.
„Благодарим на УниКредит Студио, което за втори път ни се довери да направим изложба. Много сме признателни, че студиото подкрепя млади таланти“, каза по време на откриването Иван Масларов, автор на изложбата. Той и Елена представиха фотографска изложба посветена на Венеция в УниКредит Студио преди 3 години.
„Амалфийското крайбрежие е експлозия от цветове. Като пътешественици с различен поглед избрахме нестандартна визия, защото винаги сме казвали, че фотографията не е на нивото на очите“, допълни авторът.
„Радваме се, че можем да споделим красотата и емоцията. Всяко пътешествие е емоция, която си заслужава да се преживее“, каза Елена Масларова.
Изложбата „Контрасти от крайбрежието“ може да бъде разгледана до 4 май в градинката на Кристал.

Още новини от Други

RSS виж всички

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Еврокомисията започна процедура заради проблеми с ВЕЦ в България

Брюксел задейства пилотен механизъм след жалби на Балканка, WWF и други природозащитни организации

Абонамент за RSS новини