В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

УниКредит Студио представи цветното Амалфийското крайбрежие в черно-бели цветове

01 Май 2017г.

  • Pin It

По повод 5 години от създаването на Фото Кафе, галерията за съвременно изкуство УниКредит Студио откри изложбата „Контрасти от крайбрежието“.


Авторска изложба на Елена и Иван Масларови, която се осъществява в партньорство със Столична община, беше открита градинката на Кристал. Експозицията представлява един изключително интересен облик на Амалфийското крайбрежие. Цветният пейзаж, който сме свикнали да виждаме там е представен чрез черно-бяла лентова фотография.
На събитието присъстваха гости, приятели и любители на съвременното изкуство, които се насладиха на приятна атмосфера, много слънце и вдъхновяващи фотографии.
„Благодарим на УниКредит Студио, което за втори път ни се довери да направим изложба. Много сме признателни, че студиото подкрепя млади таланти“, каза по време на откриването Иван Масларов, автор на изложбата. Той и Елена представиха фотографска изложба посветена на Венеция в УниКредит Студио преди 3 години.
„Амалфийското крайбрежие е експлозия от цветове. Като пътешественици с различен поглед избрахме нестандартна визия, защото винаги сме казвали, че фотографията не е на нивото на очите“, допълни авторът.
„Радваме се, че можем да споделим красотата и емоцията. Всяко пътешествие е емоция, която си заслужава да се преживее“, каза Елена Масларова.
Изложбата „Контрасти от крайбрежието“ може да бъде разгледана до 4 май в градинката на Кристал.

Още новини от Други

RSS виж всички

Повече от 1300 ученици ще учат в Лятната академия на Заедно в час

Повече от 1300 ученици ще учат в Лятната академия на Заедно в час

Седмото издание на Лятната академия за успех и забавление на фондация Заедно в час започва на 31 юли в София.

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Ангажимент на администрацията, от друга страна, са възможностите, които предоставя за улесняване на вложенията, както и за видовете лостове за промотиране, които бизнесът позволява

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

Успешното развитие на BNI в България е пряк резултат от придържането към ценностите на организацията, смятат нейните ръководители

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

Международният автомобилен салон София 2017 ще се проведе през октомври, само месец след най-голямото изложение в автомобилната индустрия.

Абонамент за RSS новини