В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

София ще е домакин на Европейската среща на президентите на JCI през 2019 г.

29 Май 2017г.

  • Pin It

През 2019 г. София и Junior Chamber International – България (JCI – България) ще бъдат домакини на JCI European Presidents Meeting (Европейската среща на президентите на JCI). Решението бе взето по време на провелата се от 24 до 27 май в Базел, Швейцария, Европейска конференция на JCI.

JCI European Presidents Meeting е първото за годината официално събитие, което събира на едно място лидерите на организацията в Европа - президенти, вицепрезиденти и други делегати и официални лица на JCI. То се провежда обикновено през първата половина на месец февруари, а участие в него взимат около 150 души от близо 40 държави от и извън Европа.

Целта на форума е да се обсъдят стратегията за развитие на националните организации и на JCI Европа, като цяло. Сред задачите на срещата са изграждането на по-трайни взаимоотношения между членовете на организациите, обмяна на опит и добри практики.

България ще бъде домакин на това събитие за втори път за последните 20 г., като първият път е през 2000 г.

Повече информация за провелата се в Базел Европейска конференция може да бъде намерена на официалната страница на форума и във Фейсбук:

Web: https://www.ec2017basel.com/
Facebook: https://www.facebook.com/EC2017BASEL/

Още новини от Други

RSS виж всички

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Еврокомисията започна процедура заради проблеми с ВЕЦ в България

Брюксел задейства пилотен механизъм след жалби на Балканка, WWF и други природозащитни организации

Абонамент за RSS новини