В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Славчо Тошев и близнаци футболисти от Кипър на MANSFELD PREMIUM NIGHT

13 Юни 2017г.

  • Pin It

Да открият началото на летния сезон през уикенда вип гости от лайфстайл
гилдията, спорта и бизнеса уважиха откриването на лятната градина на легендарния Culture beat club, Национален Дворец на културата.
Представителите на премиум бранда MANSFELD Димитър Петров и Марсел Галустов от Люксембург посрещнаха своите бизнес партньори от България и чужбина.
Популярният футболист Славчо Тошев,близнаците Ксени и Пол Теодулу, мениджъра им Марио Тарейн,междунарoдния моден директор на Top model international of word Атанас Лазаров,Бояна Бояджиева от информационна агенция Дарц нюз.
Славчо Тошев се похвали пред приятели, че има планове и съвсем скоро му предстои лятно футболно училище в Мадрид по покана на Кристиано Роналдо. Тошев възнамерява за слънчева Испания да замине със своите приятели близнаците Пол, Ксени и Марио Тарейн.
Бившият вратар на Локомотив София,Славия и Ботев Пловдив ще е част от кралското семейство на Реал Мадрид това лято.
По време на бляскавата вечер преставиха Mansfeld Vodka идва от достолепния Люксембург и носи в себе си чистотата и богатата история на векове неподправено забавление. Внимателно дестилирана и рафинирана до съвършенство, в тази напитка живее споменът за рицарските времена, за достойните герои и ослепителните им вдъхновения.
Носеща името на легендарния владетел и пълководец Ернст фон Мансфелд, кристалната течност е способна да покори сетивата ви и не би оставила равнодушен всеки хедонист, точно както го е правила през вековете. Всяка бутилка е гаранция за отлично качество, неподправен мек вкус и истинска наслада до последната капка. Благодарение на висококачествените съставки, прецизната дестилация и отличната рецепта, тя и до днес носи духа на живия и непреходен Люксембург – малкото херцогство в центъра на Европа, което съумява да запази в себе си обаянието и особената магия на героичното ренесансово минало.
Водката от Люксембург е любимана Наталия Гуркова, Денди, Мис България Марина Войкова, Ирина Папазова, Цвети Разложка, Александра Богданска и много други.

Снимки: Димитър Калиновски, ПРофайл

Още новини от Други

RSS виж всички

Повече от 1300 ученици ще учат в Лятната академия на Заедно в час

Повече от 1300 ученици ще учат в Лятната академия на Заедно в час

Седмото издание на Лятната академия за успех и забавление на фондация Заедно в час започва на 31 юли в София.

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Ангажимент на администрацията, от друга страна, са възможностите, които предоставя за улесняване на вложенията, както и за видовете лостове за промотиране, които бизнесът позволява

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

Успешното развитие на BNI в България е пряк резултат от придържането към ценностите на организацията, смятат нейните ръководители

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

Международният автомобилен салон София 2017 ще се проведе през октомври, само месец след най-голямото изложение в автомобилната индустрия.

Абонамент за RSS новини