В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Славчо Тошев и близнаци футболисти от Кипър на MANSFELD PREMIUM NIGHT

13 Юни 2017г.

  • Pin It

Да открият началото на летния сезон през уикенда вип гости от лайфстайл
гилдията, спорта и бизнеса уважиха откриването на лятната градина на легендарния Culture beat club, Национален Дворец на културата.
Представителите на премиум бранда MANSFELD Димитър Петров и Марсел Галустов от Люксембург посрещнаха своите бизнес партньори от България и чужбина.
Популярният футболист Славчо Тошев,близнаците Ксени и Пол Теодулу, мениджъра им Марио Тарейн,междунарoдния моден директор на Top model international of word Атанас Лазаров,Бояна Бояджиева от информационна агенция Дарц нюз.
Славчо Тошев се похвали пред приятели, че има планове и съвсем скоро му предстои лятно футболно училище в Мадрид по покана на Кристиано Роналдо. Тошев възнамерява за слънчева Испания да замине със своите приятели близнаците Пол, Ксени и Марио Тарейн.
Бившият вратар на Локомотив София,Славия и Ботев Пловдив ще е част от кралското семейство на Реал Мадрид това лято.
По време на бляскавата вечер преставиха Mansfeld Vodka идва от достолепния Люксембург и носи в себе си чистотата и богатата история на векове неподправено забавление. Внимателно дестилирана и рафинирана до съвършенство, в тази напитка живее споменът за рицарските времена, за достойните герои и ослепителните им вдъхновения.
Носеща името на легендарния владетел и пълководец Ернст фон Мансфелд, кристалната течност е способна да покори сетивата ви и не би оставила равнодушен всеки хедонист, точно както го е правила през вековете. Всяка бутилка е гаранция за отлично качество, неподправен мек вкус и истинска наслада до последната капка. Благодарение на висококачествените съставки, прецизната дестилация и отличната рецепта, тя и до днес носи духа на живия и непреходен Люксембург – малкото херцогство в центъра на Европа, което съумява да запази в себе си обаянието и особената магия на героичното ренесансово минало.
Водката от Люксембург е любимана Наталия Гуркова, Денди, Мис България Марина Войкова, Ирина Папазова, Цвети Разложка, Александра Богданска и много други.

Снимки: Димитър Калиновски, ПРофайл

Още новини от Други

RSS виж всички

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Еврокомисията започна процедура заради проблеми с ВЕЦ в България

Брюксел задейства пилотен механизъм след жалби на Балканка, WWF и други природозащитни организации

Абонамент за RSS новини