В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Семинар на тема „Устойчиво управление на битовите отпадъци – от събирането до икономическото и енергийното им оползотворяване”.

29 Май 2017г.

  • Pin It

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Бихме искали да Ви поканим на втория семинар, част от конкурс „ЕКООБЩИНА“ на тема „Устойчиво управление на битовите отпадъци – от събирането до икономическото и енергийното им оползотворяване”.
Гост на събитието ще бъде Николай Кънчев, зам.-министър на околната среда и водите.
По време на семинара ще бъде представен Националният план за управление на отпадъците във Франция: фокус върху постиженията в областта на рециклирането и намаляването на отпадъците при източника, както и Стратегията за управление на битовите отпадъци на Европейска метрополия Лил.

Моля, заповядайте на 31 май 2017 г., сряда, от 10.00 часа,
в сградата на Френския институт в София, пл. „Славейков“ №3, зала „Славейков“.

Лектори от по време на семинара ще бъдат:

- Г-н Рафаел Гуастави, заместник-ръководител на отдел „Събираемост и оползотворяване на отпадъците“, Агенция по околна среда и овладяване на енергията (ADEME);
- Г-н Мишел Льопилие, Директор „Отпадъци” в Европейска метрополия Лил;
- Г-н Митко Панайотов, зам.-кмет на община Търговище, община лауреат на конкурса ЕКООБЩИНА 2016 в категория „Устойчиво управление на отпадъците” за град над 10 000 жители.
- Г-жа Жаклина Методиева, държавен експерт, отдел "Програмиране и планиране", ГД "ОПОС", Министерство на околната среда и водите

Ще Ви очакваме!

Повече информация за конкурса можете да намерите като проследите линка www.ecoobchtina.bg. Следете всички новини за инициативата и на нейната фейсбук страница.

Още новини от Други

RSS виж всички

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Еврокомисията започна процедура заради проблеми с ВЕЦ в България

Брюксел задейства пилотен механизъм след жалби на Балканка, WWF и други природозащитни организации

Абонамент за RSS новини