В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Посетителите на кина Арена получават комплимент от Visa

26 Април 2017г.

  • Pin It

Visa стартиракампания в кино Арена, която насърчава картовите разплащания в България и демонстрира на практика техните ползи. Това е третата съвместна промоция на Visa и Арена и цели да се осигурят бързи, удобни и сигурни разплащания за всички картодържатели, които избират да заплащат покупките си по електронен път в свободното си време или когато излизат да се забавляват.
При всяко разплащане с карта Visa,на минимална стойност от 5 лв.,на билетна каса или щанд за пуканки в обект на кино Арена,притежателите на карта Visa теглят промоционален талон, който може да им донесе моментна награда – изворна вода HighlandSpring 500 мл или калъфче за документи от филма „Бебе Бос“. В промоцията участват дебитни, предплатени и кредитни карти Visa, VisaBusiness и V PAY.
„В днешния дигитален свят потребителите остават лоялни единствено към продуктите и услугите, които наистина харесват. За да подхраним тази привързаност, ние трябва да намерим правилната комбинация от креативност, технологии, свързаност и да добавим щипка поощрение. Ето защо много компании установяват партньорства с добре познати търговци. Не за първи път организираме съвместна кампания с Арена, тъй като потребителите винаги са приемали положително предходните ни инициативи“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.
Картите Visa могат да се използват в множество точки на продажба в България, а съвместната кампания с кино Арена насърчава използването на картови и безконтактни разплащания за развлекателни дейности. Електронните разплащания осигуряват по-добро клиентско изживяване и са предпочитан метод за покупка сред потребителите, защото става лесно, удобное и спестява време.
Промоцията продължава до 8 май 2017 г., а Общите условия можете да прочетете на сайта на Visa https://www.visabg.com/.
За Visa Inc.
Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии, с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посететеwww.visaeurope.com, блогана Visa Vision (vision.visaeurope.com) и @VisaEuropeNews.

Контакти:
Драгомир Гюров
AMI Communications за Visa
dragomir.gyurov@amic.bg|02 989 5115| 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Трето издание на Социалните понеделници във Варна

Имаме удоволствието да Ви поканим на третото издание на „Социални понеделници“ в град Варна. Форматът на събитието ще включва: - представяне на три добри каузи в рамките на половин час; - неформален нетуъркинг.

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Абонамент за RSS новини