В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Полина Божилова благодари на „София десерт фест“ и БТПП

13 Юни 2017г.

  • Pin It

Полина Божилова изпрати благодарствено писмо до БТПП за това, че организаторите на „София десерт фест" предоставиха възможността да има безплатен благотворителен щанд в подкрепа на кампанията на детето й "ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО".

Организаторите на Фестивал на сладките и тестени изкушения го предоставиха за каузата за събиране на средства за Бобчо! Освен сладкиши и вкусотийки хората закупиха и други атрактивни подаръчета и по този начин дариха надежда на малкото слънце, давайки шанс то да се лекува! Допълнителна информация за продължаващата кампания, както и други начини да помогнете, можете да видите във Фейсбук. Остава скромната сума в размер на 3800 лв. за да може детето да замине през м. юли за лечение в чужбина.

„С голяма радост споделям, че събитието мина успешно, организацията беше на висота и сумата, събрана от трите дни на нашия щанд е 1106 лв.", пише Полина Божилова в писмото до Цветан Симеонов. Майката на Бобчо благодари и за сърцатото отношениещ

и високия професионализъм по отношение на организацията, популяризирането на събитието и медийното му отразяване.

„Много благодаря на всички, които дариха надежда на нашето болно дете, че показаха, че доброто живее у нас. Остават още съвсем малко парички за събиране...На целия екип желаем успехи, развитие и просперитет". С вяра и надежда завършва писмото си Полина Божилова.

 

 

Още новини от Други

RSS виж всички

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

През месец юли, Дисни Ченъл ще ни върне в детството с римейк на Цар Лъв, но този път към него ще се присъединят верните му приятели.

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Месец преди най-мащабното събитие за индустрията в морския регион - Морските Оскари, чийто домакин ще е община Приморско, изпращаме интервю с директора на музея. Церемонията ще се състои на 28 юли от 19 часа (петък) В Амфитеатъра на града. Очакваме до 6 юли номинации по категориите за успешно развитие на бизнеса в морския регион.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

За втора година Фондация „Америка за България“ връчи наградите #ВМУЗЕЯСМЕ. С тях поощряваме добри практики за привличането на различна публика и организиране на детски и семейни програми за достъп и различни партньорства. Обединяваме се около каузата музеите, галериите и културните организации да се превръщат все по-устойчиво в гостоприемно място за деца, цели семейства, ученици и да се отворят повече към все по-широка аудитория.

„Ариана“ предприема решителни стъпки за опазване на природата

„Ариана“ предприема решителни стъпки за опазване на природата

Биреният бранд премахва етикета от гърлото на пластмасовите си бутилки като част от платформата си „Зеленодействие - Глътка въздух за нашия град“

Стартира лятната научна сесия на Юридическия факултет на Варненския свободен университет

Официално започна работата си традиционната Лятна научна сесия на Юридическия факултет на Варненския свободен университет. Събитието се провежда за осма поредна година и представя актуална научна проблематика в областта на психологията, правото и сигурността.

Абонамент за RSS новини