В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Образът на Анн-Джи украси купите и медалите за жени на Балканското по фитнес на Световната Фитнес Федерация

29 Май 2017г.

  • Pin It

Трикратната ни Световна шампионка и фитнес модел Анн-Джи, която миналата година прибави към титлите си още едно злато- това от Балканския шампионат, тази година украси медалите и купите за жени на първенството.

След като миналата година наградиха Анн-Джи за 10 години успешна съвместна дейност с World Fitness Federation, сръбските представители и домакини на Балканското първенство тази година почетоха нашата звезда, като сложиха нейния лик на медалите и купите за жени. Това беше изненада за родната ни гордост и тя остана очарована и трогната от жеста на уважение към дългогодишната и фитнес кариера, изпълнена предимно със златни медали. Нейните конкурентки и приятелки, в различните категории, от различни балкански страни, бяха окичени с медали носещи лика на най-многократната победителка- Анн-Джи, какво по-хубаво признание от това!!
С годините Анн-Джи се наложи, като еталон за красиво, спортно, хармонично фитнес тяло и има много последователки. С нейната марка Fitness by Ann-G тя наложи за пръв път в България мода на фитнес дрехите и не спира да ни изненадва с нови идеи.

PRoMA - PRofessional Management Agency Ltd

Още новини от Други

RSS виж всички

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Еврокомисията започна процедура заради проблеми с ВЕЦ в България

Брюксел задейства пилотен механизъм след жалби на Балканка, WWF и други природозащитни организации

Абонамент за RSS новини