В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ОБЯВИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM

27 Април 2017г.

  • Pin It

Екипът на Яница Добрева и Александър Антонов е победител в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film. Наградата, която им донесе създадения от тях рекламен клип „Следваща дестинация - Пловдив“, е участие в конкурса Cannes Young Lions 2017, категория Film като представители на България в оспорваната надпревара с млади лъвове от цял свят. Състезанието е в рамките на 64-то издание на фестивала Cannes Lions International Festival of Creativity 2017. Наградата е осигурена и се връчва от партньора на конкурса – Фондация „Пловдив 2019.
В Кан Яница Добрева и Александър Антонов ще заснемат видео по получено от организаторите задание в рамките на 48 часа.
Видеото на екипа-победител Яница Добрева и Александър Антонов може да бъде видяно тук.
Победителите в Young Lions Bulgaria 2017 – Film бяха избрани измежду 36 екипа, които се регистрираха за участие в конкурса. На 7 април 2017 г. в 12 часа екипите получиха задание да създадат видео клип до 60 секунди, който да представи Пловдив като атрактивна дестинация за култура и туризъм, да привлече повече и нови посетители от България и чужбина с цел развитие на културата и туристическия бизнес в града в контекста на титлата Европейска столица на културата 2019 г. под мотото ЗАЕДНО.
Екипите-участници в конкурса трябваше да предадат готовите рекламни клипове най-късно до 15:00 часа на 10 април 2017 г. В указания срок се получиха 33 предложения.

Финалисти в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film са екипът на Димитър Стефанов и Иван Тотев, и екипът на Еркан Гюмрюкчиев и Александрина Стефанова.
Клиповете на екипите-финалисти могат да бъдат видени на www.baca.bg
Конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. Участниците в конкурса можеха да използват музика от каталога на Getty Images, чиито права са осигурени от БАКА за целите на конкурса.
За повече информация за конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film:
Българска асоциация на комуникационните агенции
02 944 33 35, 02 943 46 44 ; younglions@baca.bg
 

Още новини от Други

RSS виж всички

ЛЯТНА МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА - 2017

ЛЯТНА МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА - 2017

Готови ли сте и тази година да превърнете ученето в забавление? Защото само при нас ваканционното медийно приключение създава истински приятелства!

Раздават изравнителните сметки за парно в София от 1 до 5 юли

Раздават изравнителните сметки за парно в София от 1 до 5 юли

Изравнителните сметки на столичните абонати на Нелбо ЕАД ще бъдат раздадени в периода 1-5 юли. Всички абонати на компанията могат да проверят сметките си онлайн на www.nelbo.com.

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

През месец юли, Дисни Ченъл ще ни върне в детството с римейк на Цар Лъв, но този път към него ще се присъединят верните му приятели.

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Месец преди най-мащабното събитие за индустрията в морския регион - Морските Оскари, чийто домакин ще е община Приморско, изпращаме интервю с директора на музея. Церемонията ще се състои на 28 юли от 19 часа (петък) В Амфитеатъра на града. Очакваме до 6 юли номинации по категориите за успешно развитие на бизнеса в морския регион.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

За втора година Фондация „Америка за България“ връчи наградите #ВМУЗЕЯСМЕ. С тях поощряваме добри практики за привличането на различна публика и организиране на детски и семейни програми за достъп и различни партньорства. Обединяваме се около каузата музеите, галериите и културните организации да се превръщат все по-устойчиво в гостоприемно място за деца, цели семейства, ученици и да се отворят повече към все по-широка аудитория.

Абонамент за RSS новини